HAVASI - Jegyek

Havasi Symphonic

Részletek…

Küldje tovább ismerösének
6Lf_vMoSAAAAAEkMYnHJfHLpU3Zd36tjQeDv1WnI
Előadó leírás

A HAVASI Symphonic 2015 meglepetése: Adiemus – Sir Karl Jenkins vezényletével.

A II. Erzsébet brit királynő születésnapja alkalmából idén lovaggá ütött Sir Karl Jenkins, a világ egyik legnépszerűbb és legtöbbet játszott zeneszerzője Havasi Balázs meghívására Budapestre érkezik 2015. december 5-én.

Sir Karl Jenkins – akinek az albumai több mint 2 millió példányban keltek el, ismertebb dallamait pedig számtalan előadó dolgozta fel Enyától egészen Eminemig – lenyűgöző és páratlan élménnyel készül megajándékozni a magyar közönséget.

A világszerte ikonikussá vált Adiemus sorozatának nyitó tételét mutatja be élőben, közel 150 művész közreműködésével december 5-én a Budapest Sportaréna színpadán. A monumentális produkcióhoz Román Sándor, az Experidance Production alapítója különleges koreográfiát készít.

Sir Karl Jenkins műfajokon átívelő mágikus zenéje egy képzeletbeli, e világon túli univerzumba varázsolja majd el a felnőtteket és a délutáni előadásra érkező gyerekeket.

A HAVASI Symphonic látványvilága a korábbi években is szinte magába szippantotta a közönségét, de idén minden eddiginél több kreatív és művészeti szakember működik majd közre, hogy a közönségnek életre szóló élményben lehessen része a koncert napján.

Kedvezmény:

- 50% kedvezmény 18 éves korig

(Az 50%-os családi jeggyel érkező14 éven felüli nézők kötelesek arcképes igazolványt felmutatni a bejáratnál.)

A HAVASI Symphonic az elmúlt három évben összesen 7 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát. A 2014-es show 46 000 látogatót vonzott egyetlen hétvége alatt, és ezzel a 2. helyre került a legnagyobb nemzetközi produkciókat rangsoroló Billboard jegyeladási listáján.

Magyarország legnépszerűbb koncert show-ja természetesen idén is nagy meglepetésekkel szolgál majd, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni.

Havasi Balázs 1975-ben született Budapesten, magyar zongoraművész, zeneszerző. 4 éves korában nővére zongoráján magától, hallás után kezdett el zongorázni és már hamar a legnagyobb klasszikus zenei tehetségek között tartották számon. Az EMI lemezkiadó a diplomája megszerzése után egyből öt éves exkluzív lemezszerződést ajánlott fel a művésznek. A szerződés ideje alatt Havasi 2 filmzene albumot készített, majd a szerződés lejárta után a meghosszabbítás helyett saját lemezkiadót alapított. 2005-2008 között négy szólózongora albumot jelentetett meg egymás után (Piano, Seven, Infinity, RED). 2009. november 26-án állt színpadra először a Havasi Symphonic produkció a Magyar Zeneakadémia nagytermében. A produkcióban közel száz művész vett részt. A Havasi Symphonic produkció hamarosan az egyik legsikeresebb kelet-közép-európai zenei produkcióvá vált, egy év leforgása alatt hét platinalemezt ért el, mely sikere azóta is töretlen.

Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!