HAVASI - Jegyek

Havasi Symphonic

Részletek…

Küldje tovább ismerösének
6Lf_vMoSAAAAAEkMYnHJfHLpU3Zd36tjQeDv1WnI
Előadó leírás

A HAVASI Symphonic az elmúlt három évben összesen 7 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát. A 2014-es show 46 000 látogatót vonzott egyetlen hétvége alatt, és ezzel a 2. helyre került a legnagyobb nemzetközi produkciókat rangsoroló Billboard jegyeladási listáján.

Magyarország legnépszerűbb koncert show-ja természetesen idén is nagy meglepetésekkel szolgál majd, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni.

A nemzetközi sztárvendégek, meglepetések és további részletek bejelentése folyamatosan történik a hivatalos Facebook-oldalon.

Kedvezmények:

-50% kedvezmény a délutáni előadásra 18 éves korig

(A kedvezmények nem vonhatóak össze. Az 50%-os gyerek jeggyel érkező 14 éven felüli nézők kötelesek arcképes igazolványt felmutatni a bejáratnál.)

Havasi Balázs 1975-ben született Budapesten, magyar zongoraművész, zeneszerző. 4 éves korában nővére zongoráján magától, hallás után kezdett el zongorázni és már hamar a legnagyobb klasszikus zenei tehetségek között tartották számon. Az EMI lemezkiadó a diplomája megszerzése után egyből öt éves exkluzív lemezszerződést ajánlott fel a művésznek. A szerződés ideje alatt Havasi 2 filmzene albumot készített, majd a szerződés lejárta után a meghosszabbítás helyett saját lemezkiadót alapított. 2005-2008 között négy szólózongora albumot jelentetett meg egymás után (Piano, Seven, Infinity, RED). 2009. november 26-án állt színpadra először a Havasi Symphonic produkció a Magyar Zeneakadémia nagytermében. A produkcióban közel száz művész vett részt. A Havasi Symphonic produkció hamarosan az egyik legsikeresebb kelet-közép-európai zenei produkcióvá vált, egy év leforgása alatt hét platinalemezt ért el, mely sikere azóta is töretlen.

Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!