HAVASI - Jegyek

Havasi Symphonic

Több találat…

Küldje tovább ismerösének
6Lf_vMoSAAAAAEkMYnHJfHLpU3Zd36tjQeDv1WnI
Előadó leírás

HAVASI Symphonic Aréna Show
2014.12.06.

Grammy-díjas világsztár HAVASI koncertjén
A 2014-es HAVASI Symphonic Aréna Show sztárvendége a Grammy-díjas producer, zeneszerző és énekes Lebo M., az Oroszlánkirály című rajzfilm zenéjének társszerzője és előadója. Magyarországon először hangzik majd fel élőben a jellegzetes kiáltás, melyen generációk nőttek fel. Az “Oroszlánkirály hangja” egyenesen Afrikából érkezik Budapestre, hogy az Arénába varázsolja a szavannák egzotikus világát.

Afrika csodája a HAVASI Symphonic idei meglepetése
20 évvel azután, hogy a világ megismerhette Szimbát, az oroszlánt, a története most újra életre kel. A mesélő ezúttal egy csodálatos zenei tétel erejéig a rajzfilm zeneszerzője és előadója lesz, aki egy hatalmas afrikai kórus segítségével kalauzol el a napfénnyel és szeretettel teljes mesevilágba, ahol a közönséget afrikai ritmusok, és a fenséges Serengeti-fennsík színei, illatai várják.

“Minden musical királya”
A HAVASI Symphonic és Lebo M. bemutatja “Az élet körforgását” - egy olyan mélyen magával ragadó zenei tételt, amely az Oroszlánkirályt minden idők legsikeresebb musical előadásává tette, és világszerte több mint 70 millió felnőtt és gyermek szívét ejtette örökre rabul.

A show folytatódik, következik a harmadik felvonás.

A tavaly decemberben megrendezett dupla teltházas HAVASI Symphonic Aréna Show a 2013-as év egyik legsikeresebb magyar koncertje volt, és ezzel a világ zenei élvonalába is bekerült.

A legnagyobb zenei produkciókat rangsoroló BILLBOARD TOP 100-as listán a HAVASI Symphonic a 16. helyre került, a zeneipar másik legjelentősebb kiadványa, a POLLSTAR magazin pedig a 9. helyre rangsorolta.

A magyar szuperprodukció ezzel olyan világsztárok koncertjei között kapott helyet, mint Bon Jovi, Justin Timberlake, a Depeche Mode vagy a Linkin Park.

Nagyobb, látványosabb produkció

HAVASI és alkotótársai az idén is lázasan dolgoznak fantasztikus újítások megvalósításán,
hogy a grandiózus koncert show minden tekintetben felvehesse a versenyt
a világhírű szuperprodukciók minőségével.

Egész évben rengeteg kreatív és művészeti szakember dolgozik együtt azon, hogy a közönségnek életre szóló, lélegzetelállító audiovizuális élményben lehessen része a koncert napján.

Nem megszokott élmény

A monumentális produkció megalkotásában egy 450 fős háttércsapat működik közre.

A hatalmas színpadot 80 technikus és építőmunkás, továbbá 20 ipari alpinista közel 3 teljes napon át, 6000 munkaóra alatt fogja felépíteni, miközben csak a világításhoz 5000 méter kábelt használnak majd fel. Az elképesztő látványvilág létrehozásában hatalmas szerepet játszik a különleges, 300 négyzetméteres tűéles képernyő a színpad mögött. A hatalmas technikai apparátus
9 kamionnal érkezik majd meg a helyszínre december elején.


December 6.: családbarát előadás
Közkívánatra az idén is lesz délutáni előadás, amelyre -50% kedvezmény jár a gyermekeknek. Ezen a varázslatos szombaton a télapó mellett a szülők is gondoskodhatnak arról, hogy megjutalmazzák a gyermeküket egy életre szóló zenei élménnyel.

https://www.youtube.com/user/havasichannel

Videó megtekintése>>

Havasi Balázs 1975-ben született Budapesten, magyar zongoraművész, zeneszerző. 4 éves korában nővére zongoráján magától, hallás után kezdett el zongorázni és már hamar a legnagyobb klasszikus zenei tehetségek között tartották számon. Az EMI lemezkiadó a diplomája megszerzése után egyből öt éves exkluzív lemezszerződést ajánlott fel a művésznek. A szerződés ideje alatt Havasi 2 filmzene albumot készített, majd a szerződés lejárta után a meghosszabbítás helyett saját lemezkiadót alapított. 2005-2008 között négy szólózongora albumot jelentetett meg egymás után (Piano, Seven, Infinity, RED). 2009. november 26-án állt színpadra először a Havasi Symphonic produkció a Magyar Zeneakadémia nagytermében. A produkcióban közel száz művész vett részt. A Havasi Symphonic produkció hamarosan az egyik legsikeresebb kelet-közép-európai zenei produkcióvá vált, egy év leforgása alatt hét platinalemezt ért el, mely sikere azóta is töretlen.

Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!