HAVASI - Jegyek

Havasi Symphonic

Részletek…

Küldje tovább ismerösének
6Lf_vMoSAAAAAEkMYnHJfHLpU3Zd36tjQeDv1WnI
Előadó leírás

Sokan keresik a zongoraművész-zeneszerző sikerének titkát, amely a legnagyobb nemzetközi koncerteket rangsoroló amerikai Billboard magazin százas toplistájának a második helyéig repítette a nevével fémjelzett HAVASI Symphonic produkciót.

A 2014-es HAVASI Symphonic Aréna Show négy előadásán csaknem 50 000 fő kapott ízelítőt a misztikus élményből, ahogyan egyetlen zongora hangja tölti meg az egész stadion hatalmas nézőterét, és miközben megszűnik a külvilág, a szóló zongorára komponált zeneművek új dimenziókat nyitnak meg.

Április 4-én, szombaton lehull a titokról a lepel, és fény derül a forrásra, amelyből néhány év leforgása alatt Magyarország legsikeresebb zenei produkciója jött létre.

Az öt év után először megrendezésre kerülő különleges szólózongora-koncerten HAVASI úgy játszik majd, mintha a közönség közvetlenül mellette, a zongora körül ülne.

A koncerten az Aréna-show legkedveltebb tételei hangzanak el eredeti formájukban, úgy, ahogy a zeneszerző évekkel korábban megálmodta őket.

Különleges érzés bepillantani egy zeneszerző lelkébe; mintha egy regényben mélyülnénk el. Ilyen pillanatok megteremtésére csak az lehet képes, aki saját érzelmeit és gondolatait fogalmazza meg a zene nyelvén.

Ez a pillanat, amelyben a művész és közönsége különösen közel kerülnek egymáshoz, egy egész estén át fog tartani a Budapest Kongresszusi Központ intim közegében.

A koncerten először mutatkozik be a teljes, szóló zongorára komponált Etude sorozat, miközben az is kiderül, hogy a tömegek szívét rabul ejtő Drum & Piano, Ecset és Zongora és Symphonic tételek eredete ugyanaz: a zeneszerző és zongorája.

Nincs magasabb rendű, kifinomultabb kommunikáció, mint a zene, a sokak által keresett titok pedig nem más, mint az, hogy egy karizmatikus művész egyetlen zongorával is képes a legmélyebb, legintenzívebb hatást gyakorolni közönségére.

Az ősbemutatóra a HAVASI etűdökhöz tartozó kották is kiadásra kerülnek, a zeneszerző-zongoraművész reményei szerint ezzel egy kicsit hozzájárulhat a jövő generációjának zenei fejlődéséhez.

Havasi Balázs 1975-ben született Budapesten, magyar zongoraművész, zeneszerző. 4 éves korában nővére zongoráján magától, hallás után kezdett el zongorázni és már hamar a legnagyobb klasszikus zenei tehetségek között tartották számon. Az EMI lemezkiadó a diplomája megszerzése után egyből öt éves exkluzív lemezszerződést ajánlott fel a művésznek. A szerződés ideje alatt Havasi 2 filmzene albumot készített, majd a szerződés lejárta után a meghosszabbítás helyett saját lemezkiadót alapított. 2005-2008 között négy szólózongora albumot jelentetett meg egymás után (Piano, Seven, Infinity, RED). 2009. november 26-án állt színpadra először a Havasi Symphonic produkció a Magyar Zeneakadémia nagytermében. A produkcióban közel száz művész vett részt. A Havasi Symphonic produkció hamarosan az egyik legsikeresebb kelet-közép-európai zenei produkcióvá vált, egy év leforgása alatt hét platinalemezt ért el, mely sikere azóta is töretlen.

Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!