GYIK

Egy turné előkészítése során számos kérdés merül fel a koncerttel és a jegyértékesítéssel kapcsolatban, ezért összeállítottunk egy praktikus útmutatót, ami segíthet a felmerülő kérdések megválaszolásában. Nagyon kemény munka folyik a színfalak mögött és mindent megteszünk azért, hogy a jegyek a valódi rajongók kezébe kerülhessenek.

Mennyibe kerülnek a jegyek “névértéken”?

A bécsi koncert jegyei 100,70 € / 90,60 € / 60,20 € -ba kerülnek, továbbá felszámításra kerül a tranzakciós díj és a szállítási költség.

Mit jelent a másodlagos jegyértékesítés és a viszonteladás ?

A másodlagos jegyértékesítés azt jelenti, amikor a jegyeket a névértékükön megvásárolják, majd magasabb áron továbbértékesítik interneten, nem hivatalos jegyértékesítői vagy előadói weboldalokon. Ezzel megfosztva a rajongókat, hogy a jegyeket a tényleges árukon vásárolhassák meg.

Tehát honnan vásárolhatom meg jegyeimet valós árakon?

Minden hivatalos jegyértékesítő weboldal megtalálható lesz a turné és az EdSheeran.com oldalakon.

Mennyi jegyet tudok vásárolni?

Limitált darabszámú jegy váltható a koncertre, négy jegy rendelésenként/tranzakció/vásárló.

Mi ennél nagyobb csoporttal/családdal szeretnénk részt venni a koncerten. Mi a teendőnk?

Kérjük, próbáljon meg másik rendelést leadni, más vásárlói névvel, másik bankkártyával vagy más fizetési opcióval az www.oeticket.com oldalon.

Mik a beléptetési szabályozások?

A koncertre való beléptetéshez kérjük, vigye magával belépőjegyeit, a vásárlási visszaigazolást és egy érvényes fényképes igazolványt (személyi igazolvány vagy útlevél).

Mik az életkorra vonatkozó szabályozások?

A rendezvény helyszínének korhatárra vonatkozó szabályozásai megtalálhatóak a jegyértékesítő weboldalakon.

Be lehet vinni kamerát a koncertre?

Szigorúan tilos minden professzionális kamera, magnó vagy más hang- és képrögzítő berendezés behozatala. Személyes használatra szolgáló kamerák és okostelefonok használata megengedett.

Több jegyet vettem, és mindegyiken az én nevem szerepel. Ilyenkor mi a teendő?

Ha több jegyet is vett, és Ön is részt vesz a koncerten, akkor mindannyian együtt tudnak belépni, nincs szükség a másik három jegy nevesítésére.
Ha viszont a jegyek megrendelője nem fog részt venni a koncerten, pedig több mint 1 jegyet vásárolt, akkor a jegyekkel mások nem tudnak belépni, mivel a jegyeken a megrendelő neve van. Lehetőség van névátírásra, ezzel kapcsolatban kérjük, írjon az info@tex.hu címre a vásárlási szám feltüntetésével. Ha valaki 1 jegyet vásárolt, akkor azt a vásárláskor adott tájékoztatás után egyértelműen annak tudatában tette, hogy a jegyet nem fogja tudni továbbértékesíteni, a felhasználói feltételeink szerint pedig nem lehet visszaváltani a jegyet, csak ha elmarad a koncert. Tehát 1 jegy vásárlása esetén a szervező nem ad lehetőséget a név megváltoztatására.

Mikor vehetem kézhez a jegyeimet?

A koncertre nem érhetőek el otthon nyomtatású, elektronikus jegyek. Csak papíralapú, nyomtatott jegyek lesznek elérhetőek, melyek a fizetés teljesítése után vehetőek át a választott fizetési mód szerint.

Milyen korán érkezzünk a rendezvény helyszínére?

Kérjük, ellenőrizze a helyszín weboldalát a kapunyitási információkról, azonban kérjük, mindenképp kalkuláljon hosszabb beléptetési idővel.

Hogyan vásárolhatok kerekesszékes jegyet?

BÉCS:

Kérjük, igényét jelezze a rollstuhlinfo@oeticket.com email címen vagy hívja a 0043 1 96096 telefonszámot.

Belépési kapu: MARATHONTOR

Vissza a Hírekhez