Tisztelt Vásárlónk!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt elmarad a győri, veszprémi és a debreceni Fonográf koncert. Kérjük, figyelmesen olvassa el alábbi tájékoztatónkat a visszaváltásról.

Az online vásárolt jegyeket visszaváltjuk, és visszautaljuk a jegyárat mielőbb, de legkésőbb 30 napon belül, az alábbiak szerint:

 1)otthoni nyomtatású jegy esetén: a jegyeket töröljük, és visszautaljuk a pénzt a vásárláskor használt bankkártyára vagy bankszámlaszámra. Önnek nincs további teendője.

2) személyes átvétel esetén: amennyiben még nem vette át a jegyét, kérjük, ne is vegye át. A jegyeket töröljük. Ha már átvette a jegyét irodánkban, kérjük, küldje vissza személyesen vagy postai úton (elérhetőségek alább).  Miután a jegy visszaérkezett visszautaljuk a pénzt a vásárláskor használt bankkártyára vagy bankszámlaszámra.

3) futárszolgálattal kiküldött jegy esetén: Kérjük, küldje vissza jegyeit személyesen vagy postai úton. Miután a jegy visszaérkezett visszautaljuk a pénzt a vásárláskor használt bankkártyára vagy bankszámlaszámra. FONTOS! Ha utánvétellel vásárolt, akkor legyen kedves megadni egy bankszámlaszámot a visszautalás érdekében.

Személyesen alábbi irodánkba lehet visszahozni az elmaradt előadásra szóló, online vásárolt jegyeket (otthoni nyomtatású jegyet nem kell visszahozni):

Ticket Express- Bálna I. emelet
1093 Budapest, Fővám tér 11-12,
H-P: 10:00-18:00
Szombat: 11-15 - Ebédszünet: 12:30-13:00

Postai úton:
TEX Vevőszolgálat
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 31.  I. emelet

FONTOS!

A budapesti nagykoncert megtartásra kerül! Amennyiben szeretne részt venni a budapesti nagykoncerten, javasoljuk, hogy mielőbb váltson rá jegyet, a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A koncert helyszíne és időpontja: Papp László Budapest Sportaréna - 2018. február 16. 19.00 óra.

További információk:  http://www.eventim.hu/hu/jegyek/fonograf-koncert-budapest-papp-laszlo-sportarena-459790/event.html

Ha esetleg személyesen, jegyirodában is vásárolt jegyet valamelyik elmaradt vidéki koncertre, akkor az ilyen jegyeket kizárólag a vásárlás helyszínén lehet visszaváltani. A visszaváltás utolsó határideje a  rendezvény tervezett időpontjától számított 5. munkanap (ez az online vásárlásra nem vonatkozik).

Az okozott kellemetlenség miatt elnézését kérjük.

Üdvözlettel:

Eventim.hu csapata

Vissza a Hírekhez