Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A sikersorozat idén is folytatódik!

 

2017 októberében jön Magyarország legnagyobb fitnesz-aerobik eseménye!  

2017.október 28-án ismét a BOK Csarnokba ( volt SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ) várjuk a FittAréna sorozat és a mozgás szerelmeseit.

2017 - ben is közel 6000 négyzetméteres területen edzhetünk együtt a legnépszerűbb fitnesz prezenterek óráin a 12. DECATHLON Nagyszínpadán. Az órarendet a résztvevők igényei szerint állítjuk össze. A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráira ismét több ezres tömeg mozdul majd együtt.

Az esemény részeként újra felépül egy 4000 négyzetméteres Fitnesz Park és Életmód Expo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.

A tematikus termek kínálata is tovább bővül, a Nagyszínpad küzdőtere mellett több mint 3600 négyzetméteren próbálhatunk ki különleges aerobik-, és fitneszstílusokat. A korábbi évek edzései mellé a küzdősportok és a testépítés irányzatai is csatlakoznak 2017 őszén. A BOK Csarnok volt tágas tereinek köszönhetően tovább növeljük a programok számát és választékát.

Az eseményekkel kapcsolatos legfrissebb hírekért KATTINTS a https://fittarena.hu/category/hirek/! - re

A 2016-os eseményről néhány mondatban:

 

A BOK Csarnokban feketén-fehéren kiderült,  hogy a FittAréna kapcsán miért is jogos az elnevezés: „az ország legfittebb napja”. Egyedülálló rendezvénynek tartják a résztvevők, az oktatók és a szervezők is ezt az eseményt. Idén is remek program alakult ki, nem csoda, hogy  a nap során szinte lépni sem lehetett egyik teremben sem: közel 4000-en töltötték  közös mozgással a vasárnapot.  A nagyszínpadon olyan kitűnő előadók tartották közel egy órás kőkemény óráikat, mint, Béres Alexandra, Katus Attila, Péntek Enikő, Sifi és a Kangoo Team, Tatarek Rezső, Czégel Erika, Almásy Csilla és csapata, Balázs Adrienn és Michael Dela Cruz! 12 tematikus teremben, több mint 200 fellépővel zajlottak a legújabb trendeknek megfelelő órák, miközben a látogatókat 4000 m2 alapterületű Fitnesz Park és Életmód Expo fogadta több mint 100 kiállítóval. 

Az esemény szervezője: a BSI - A hazai szabadidősport-rendezvényszervezők piacvezetője.