Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Bárka jegy:

a jegyek a Dunán kikötött uszályra érvényes belépők. Az uszályra a Kossuth téri Mahart hajókikötőtől induló hajók viszik a nézőket. Az első hajó a program kezdete előtt 1,5 órával indul, innentől negyed óránként indulnak hajójáratok. A hajókra csak érvényes belépőjeggyel lehet felszállni. Az uszályon a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. 

A jegyek korlátozott látású jegyek, a medencébe való érkezés korlátozottan látható.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a tengeribetegségre hajlamos szurkolók lehetőség szerint ne váltsanak jegyet a vízi nézőtérre, valamint kérik a szurkolókat, hogy az időjárási viszonyokra való tekintettel készüljenek árnyékoló kalappal, fejfedővel, magas fényvédővel rendelkező naptejjel, ugyanis a nézőtér nem fedett. Javasolják továbbá, hogy mindenki hozzon magával napszemüveget, mert előfordulhat, hogy a nap a verseny alatt pont az uszályon kialakított nézőtérrel szemben jár majd az égen.

 

FELHÍVÁS

További ötszáz jegy érhetők el az óriás toronyugrás vasárnapi férfi döntőjére –

Budapest szívében vetik magukat a mélybe a világ legjobbjai

 

Budapest, 2017. július 29. – A vizes VB leglátványosabb sportágát, az óriás toronyugrás férfi döntőjét tekinthetik meg az érdeklődők vasárnap délben. A Batthyány tér alsó rakpartján felépített óriási toronyból 27 méterről ugró férfiak fináléját hatalmas érdeklődés övezi, ezért a szervezők és a Mahart összefogásának eredményeként további ötszáz néző követheti nyomon a versenyeket egy igazán különleges helyszínen. Az óriás toronyugrást nem csak a lelátókról, hanem a folyó két partjáról is jól lehet majd látni. Azok az érdeklődők, akiknek nem sikerült jegyhez jutniuk a Batthyány térnél, az Intercontinentalnál és a szurkolói zónáknál elhelyezett óriás kivetítőkön nézhetik a látványos ugrásokat.  

Holnap megkezdődik a küzdelem a 17. FINA Világbajnokság leglátványosabb versenyszámában, az óriás toronyugrás férfi döntőjében. A Budapest szívében, a Batthyány téri Dunaparton felállított 10 tonnás és 34 méter magas toronyból a férfiak 27 méterről indítják az ugrásaikat.

Az óriás toronyugró férfiak fináléja iránt hatalmas az érdeklődés, így az eredetileg tervezett 1500 néző befogadására alkalmas lelátó mellett, a szervezők és a Mahart összefogásának eredményeként vasárnap a Dunán, egy 80 méter hosszú és 20 méter széles uszályon további 500 férőhelyes ideiglenes nézőteret alakítanak ki, Az uszályokra 250 fős hajókat indítanak a pesti rakpart Akadémia utca 3. szám alatti Mahart kikötőkből.

Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.


Programlista>>
Facebook event>>

duna