Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Rob Becker: Caveman
 
Előadja: Kálloy Molnár Péter
 
Főhősünk, egy családja mellől az utcára penderült negyvenes fickó, magyarázza a bizonyítványát: a magánemberként megélt, ám valamennyi férfitársára is kivetíthető konfliktusait. Minden rossznak a nemek közötti különbség az oka (miközben töretlen az Évákhoz való ragaszkodás). András logikája és fantáziája hamarosan határokba ütközik, amikor is egy nem várt segítség érkezik: megjelenik őse a kőkorszakból, és beavatja évezredes bölcsességébe... A komikus játék közben minden percben magunkra ismerhetünk - de legalább a szomszédunkra!
 
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.
 
A tomboló siker kulcsai:
- a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja
- közel 4 millió önfeledten szórakozó néző nem téved
- a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet - és jó eséllyel kezdhet új életet
- a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat is
A magyar változat művésze Kálloy Molnár Péter, szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert.