Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

2015. május 3.-án igazi koncertcsemegének ígérkezik Craig David és Caramel szuperkoncertje.
A Syma Rendezvényközpontban egy olyan egyedülálló zenei koncertélménynek lehetünk részesei, amely nem csak Európában, de a világon is egyedülálló formációban mutatja be az angol szupersztárt.
 
Craig David karrierje rádiós és klubDJ-ként indult és egyedülálló tehetségének köszönhetően vált rövid idő alatt szupersztárrá. 13 top slágerrel, 13 milliós lemezeladással és szerte a világon teltházas koncertekkel Anglia első számú férfi szóló előadójának számít. Mindezt úgy sikerült elérnie, hogy hihetetlen üzleti sikerek mellett zenei és emberi hitelességét is meg tudta őrizni. A lecsupaszított akusztikus hangzástól az elektronikus beütésű R&B-ig több fajta stílussal próbálkozott és lett sikeres. 13 Top 10-es dalával, köztük a Fill Me In, 7 Days, Walking Away, What’s Your Flava, Hot Stuff (’Let’s Dance’), valamint Stinggel közös óriási duettje, a Rise and Fall révén Craig neve eggyé vált a zenei sokszínűséggel és minőséggel. Azt, hogy népszerűsége az elmúlt években mit sem fakult, bizonyítja, hogy a nézők Craig Born To Do It lemezét az MTV története második legnagyszerűbb albumának szavazták meg, közvetlenül Michael Jackson Thrillere mögött.
 
Most már biztosan kijelenthetjük, hogy 3 teltházas Wembley Arénás show-ja után május 3.-án Craig David a Kodály Filharmonikusokkal egy egyszeri és megismételhetetlen zenei csemegével kápráztatja el a magyar közönséget, mely állomás egyetlen európai koncerthelyszínként került be Craig koncertnaptárjába.

További információk