Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

EZ AZ A NAP! 2017: A TŰZ
GYÚJTS TÜZET BENNEM

Kapunyitás: 13 óra | Programkezdés: 15 óra | A helyeket kérjük elfoglalni 14:45-ig

2017 május 27-én ismét megrendezésre kerül a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozója, az Ez az a nap!, amelynek ezúttal is a Budapest Aréna ad otthont.
Az idei programban szerepel:
REND COLLECTIVE * HILLSONG WORSHIP REUBEN MORGAN * UNLESS * PINTÉR BÉLA * ÚJ FORRÁS * PRAZSÁK LÁSZLÓ * CSISZÉR LÁSZLÓ * DURKÓ HELÉNA * GERENDÁS PÉTER * ÁMEN * GUVNA B
Igei üzenet: Győri János Sámuel, László Viktor, Gareth Gilkeson, Reuben Morgan

A Ez az a nap! rendezvények 2000 óta vannak jelen Budapest életben, melyre 30 országból több mint negyedmillió résztvevő volt kiváncsi az elmúlt 15 évben. Rendezvényeinken minden korosztály megtalálja a számára kedves programot. A zenei programban mind fiatalok, mind a középkorúak és idősebbek is találnak olyan zenei élményt, amelytől hevesebben ver a szívük, legkisebbeket pedig játszóházba várjuk a rendezvény ideje alatt. A modern stílusú keresztény zene mellett rövid megszólalásokban bátorítják a jelenlévőket a meghívott előadók.

A felekezetközi rendezvényre várjuk mindazokat, akik a hit iránt elkötelezettek és azokat is, akik csupán érdeklődnek a témában.

Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérint azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Tartsatok velünk!

Bővebb információ a www.ezazanap.hu oldalon.

További információk