Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A helyszínen minden magyar mérkőzésre vásárolhatóak még jegyek.

A mérkőzésjeggyel csak az adott mérkőzés tekinthető meg.

A vásárlás során kötelezően meg kell adnia a következő adatokat: NÉV, SZÜLETÉSI DÁTUM, ÁLLAMPOLGÁRSÁG, E-MAIL CÍM, TELEFONSZÁM. A vásárlás addig nem folytatható, amíg ezeket az adatokat nem írja be a feladott kötelező mezőkbe.

Kizárólag az utalványon szereplő személy  jogosult arra, hogy az utalványon szereplő mérkőzés eredeti belépőjegyét személyesen átvegye, a rendezvény helyszínén vagy az erre kijelölt helyen.

A helyszínen történő utalvány beváltásának pontos időpontját és helyét az MKOSZ a hivatalos csatornáin fogja kommunikálni (www.mkosz.hu), valamint a Vevőszolgálat (info@tex.hu,
0036 305080 999) tud felvilágosítást adni.

A jegy átvételekor ellenőrizni fogják a jegy átvevőjének  személyazonosságát. Az utalvány jogosultja a szervező pályarendszabályait magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A FIBA 2017 csak a fenti szabályokat betartó szurkolók részére teszi lehetővé a belépést. A jegyértékesítési protokoll vagy a FIBA rendszabályainak nem ismerete, vagy megszegése miatt bekövetkezett kárért az MKOSZ nem vállal felelősséget.

Kérjük, vigyázzon utalványára, mert személyes adatokat tartalmaz.

Az adatkezelési tájékoztató és pályarendszabályokat  a következő linken tudja elolvasni: http://www.eventim.hu/hu/hirek/2017/04/eurobasket-2017-640809.html

A belépők a csarnok meghatározott, a magyar szurkolóknak fentartott szeztoraiba érvényesek a következők szerint:

1. A Románia elleni mérkőzésen