Töltés...

Elérhető dátumok

Esemény részletek

Világliga Szuperdöntő hivatalos információs központja:

+36 1 999 6 444

Minden nap 10:00 - 21:00 óra között, magyar és angol nyelven várja a kedves érdeklődők, látogatók hívását.

 

Felhívjuk kedves érdeklődőink figyelmét, hogy a korábban közölt program módosult: csapatunk hétfői és szerdai meccsei is későbbre kerültek! Eszerint válogatottunk Ausztráliával a nyitó napon 20:05 perctől, a harmadik fordulóban Japánnal pedig, 20:00 órától játszik!

A VB után újra hazai világverseny – Világliga-döntő a Duna Arénában!

Nyolc csapat részvételével június 18-23. között rendezik a VL Szuperdöntőjét, amelyben a mieink mellett többek között a világbajnok Horvátország is harcba száll az aranyért.

A felejthetetlen 2017-es hazai világbajnokság után 2018-ban sem maradunk hazai világesemény nélkül, hiszen június 18-23. között a Férfi Világliga Szuperdöntőjét rendezik meg a Duna Arénában!

Világbajnoki ezüstérmes válogatottunk szövetségi kapitánya, Märcz Tamás örül annak, hogy hazai környezetben szerepelhet újra csapata, mint megjegyezte: „Minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hiszen az építkezés fázisában vagyunk. Itthon, a lelkes és szakértő közönség előtt mindig jó játszani, önbizalmat ad a játékosoknak, amire lehet építeni. Arról nem beszélve, hogy a hazai világversenyek tovább népszerűsítik magát a sportágat.”

Tekintettel arra, hogy a nyáron a barcelonai Európa-bajnokság vár a mieinkre (is), a Világliga Szuperdöntője nagyszerű alkalom arra, hogy a bajnoki szezon után újra összeálljon a csapat, amely Ausztrália ellen kezd majd a csodálatos uszodában. Ezt követően Montenegró és Japán vár válogatottunkra, illetve a negyeddöntő, amelyben keresztben játszanak a csapatok. A B-csoportban Egyesült Államok, Horvátország, Kazahsztán és Spanyolország küzd a minél kedvezőbb pozícióért.

A várhatóan felejthetetlen hangulatú eseményre napijegyek válthatók!