Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A PWM, Magyarország egyetlen hivatalos pankrációs szervezete hamarosan érkezik Balatonra! Gyere el,nézd meg a legjobb európai pankrátorokat Magyarország, Németország, Belgium, Hollandia, Oroszország, Ausztria pankrátorai közül! Szurkolj Nekik, segítsd Őket a meccsük alatt, vagy nyilvánítsd ki unszimpátiád, hiszen a show VELETEK teljes!

Ezen az estén a PWM Magyar Pankráció nem kisebb neveket állit a ringbe, mint a világot bejárt Johnny Evers vagy a magányos farkas Kid Lux! Eljön hozzátok Magyarország pankrátor ikonja, a szuper hős, aki egyetlen magyarként megnyert egy "tryout" azaz felvételt nyert Japánba a Zero1-hez, a híres és hirhedt Eddie Rage! Itt lesz az este a gyönyörű díva, aki az amerikai Superstar Pro-Wrestling akadémián tanult egy igazi díva bajnok Valerie! Láthatjátok a német pankrátor nőt, aki rengeteg szervezetnél megfordult eddig ,köztük a világ egyik leghíresebb, legnagyobb pankrátor ligájában a TNA -ben nem más, mint Alpha Female! Velünk lesz az este Magyarország 2016-os év ring királya Kent! Láthatjátok többek között Steve Summert, Shane Bakert, Chris Strikert aki sérülésből felépülve ismét a kötelek közé lép vagy akár RJ Starr-t is a sok -sok pankrátor mellett! Amit garantálunk Nektek azok az izgalmas mérkőzések, rengeteg típusú meccsel.

Lesz single mérkőzés azaz egy az egy ellen, lesz csapat meccs,olyan is ,ahol asztalok tőrnek illetve, ahol mindenki egyszerre a ringben kűzd majd egymás ellen! Valamint,hogy ne csak a pankrációról szóljon az este fellép többek között a Zumba Zin csapata Szilágyi Eszter vezetésével!

Végszòra pedig, Ne maradj le Magyarország ELSŐ pankráciòs showjáròl gyere el július 16-án Fonyódra! Hisz tudod! Ez nem party , ez kűzdelem! Jegyek elővételben már kaphatók! Találkozunk július 16-án Fonyódon!

További információk