Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Óriási sztárparádéval érkezik a HCW magyar pankráció vadonatúj gálája!

A Május 27-én, a 1134 Váci út 19 alatt található Aterem Sportkomplexumban megrendezésre kerülő show rekordmennyiségű külföldi sztárt vonultat fel.

A HCW bajnoki főövéért, a magyar bajnok ellenfele a legendás Johnny Moss lesz, akit Európa legjobb edzőjének tartanak. A brit veterán, éveken át a leghíresebb amerikai szervezetben, a WWE-ben is dolgozhatott. Most Magyarországra látogat, hogy magával vigye Európa egyik legértékesebb övét, a miénket.
A fiatal Young Lions csapata a legutóbbi gálán megnyerte a csapatbajnoki öveket a Spártai Légiótól. Ezúttal azonban Magyarország leghíresebb csapata, az Arrows of Hungary ellen kénytelenek megvédeni azokat. Icarus és Dover mindent megnyertek egyéniben, de csapatban még nem sikerült bajnokokká válniuk. Vajon most lesz a napja?

A Revolution bajnoki övet frissen megnyert Blake Steamer a hatalmas fordulatot vett horvát, Chris Jokic ellen lép a ringbe. Vajon a Kraken magasröptű horvát akrobatát is képes lerántani a mélybe, vagy új bajnokot avathatunk?
Elsőként lép hazánkban kötelek közé az olasz csoda, Lucas Martinez, valamint a britek robbanásszerűen feltörekvő sztárja, Jake McCluskey!

A HCW újfent egy 3 órás, lélegzetelállító műsorral mutatja meg az érdeklődőknek, hogy milyen is a magyar sport-szórakoztatás.

További információk