Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

HCW Feltámadás!
A rövid nyári szünet után a HCW Magyar Pankráció folytatja 7 éve tartó menetelését.

Augusztus 12-én új helyszínen, a Csili Művelődési központban (1201 Nagy Győry István utca 4-6.) kerül megrendezésre a 'Feltámadás' nevet viselő három órás élő show, ahol a HCW eddigi legmegosztóbb csapata, a külföldiekből álló "New Hungary" igyekszik átvenni az uralmat.

A Zafar Ameen által vezetett formáció másfél éven át uralta a HCW-t, míg 2015-ben feloszlottak. Most azonban újra itt vannak és ezáltal visszatér a holland Gabriel Angelfyre is, hogy megmérkőzzön a korábbi Revolution bajnokkal, Chris Dice-al.
Visszatér továbbá a fekete szenzáció, az akrobatikus Ryan Smile, aki ezúttal a regnáró Revolution bajnokot, a kapitányt, Blake Steamert veszi célba.

Az est főmérkőzésén az amerikai CZW szervezet csillaga, David Starr érkezik, hogy díszes éremgyűjteményét a magyar főbajnoki övvel, a HCW aranyával gazdagítsa. Ehhez azonban azt az embert kellene legyőznie, aki a HCW arcává vált az évek során. Killian Dane, Matt Cross, Johnny Moss.... a külföldi szupersztárok sorra buktak el, amikor megpróbálták megszerezni tőle a főövet.

Nitro most is készen áll, vele szemben azonban most nemcsak egy pankrátor áll, hanem egy egész szervezet.

Jegyek kaphatóak a helyszínen, valamint elővételben az eventim oldalán.

Térkép
  • Csili Művelődési Központ

    Nagy Győri István utca 4-6
    1201 Budapest

    Budapest%2C%20Nagy%20Gy%C5%91ri%20Istv%C3%A1n%20u.%206%2C%201201%20Hungary

További információk