Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Szeptember 16-án a Magyar pankráció újabb mérföldkövéhez érkezik.

Az Utolsó Emberig gála ugyan már a hetedik alkalommal kerül megrendezésre, de még soha nem szerepelt 30 pankrátor, a HCW rumble mérkőzésben. Itt a birkózóknak a felső kötél felett kell kidobálniuk egymást, és a végén csak egy maradhat. A győztes pedig kiállhat a bajnok ellen, a HCW főövéért, a Véres November főmérkőzésén. 

30 pankrátor, 8 különböző országból ... és csak egy győztes!
A Feltámadás gálán láthattuk, ahogy a "New Hungary" külföldiekből álló csapata igazi erődemonstrációt tartott. Uralták az egész műsort, angol tagjuk, Ryan Smile, pedig megszerezte a HCW Revolution övet.

Egyetlen célt azonban még nem sikerült megvalósítaniuk. A HCW bajnoki főöve továbbra is magyar kézben. Nitro ellen ezúttal azonban egy minden eddiginél félelmetesebb ellenfelet hoztak, a WWE-t is megjárt Tristan Archer személyében. Vajon hogy boldogul a magyar bajnok egy ilyen kihívással?
A német Young Lions csapata május óta birtokolja a csapatbajnoki öveket. Ellenfeleik ezúttal a leghíresebb magyar formáció, Icarus és Dover, azaz az Arrows of Hungary lesznek. Ha van csapat, akik esélyesek az oroszlánok ellen, azok az európai "strong style" képviselői, a magyarok nyilai.
A Rumble mérkőzés minden évben rajongók százait vonzza a HCW arénájába, ezúttal pedig minden eddiginél nagyobb attrakció várható.

Váltsd meg normál ülőjegyed, vagy az egy órával korábbi beengedést biztosító JUMP-IN jegyed, hogy az első sorokban lehess része az akciónak, és a magyar pro-wrestling újabb forradalmának. 

További információk