Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a HCW Magyar Pankráció ikonikussá vált év végi műsora, a Véres November.
A határokat feszegető, helyenként a kedélyeket borzoló műsor attól vált legendássá, hogy az előadók itt tényleg a maximumon túl teljesítenek, hogy szórakoztassák a nagyérdeműt.

A helyszín ezúttal a Soroksári Sportcsarnok, ami November 25-ére igazi pankráció-paradicsommá alakul.

A főmérkőzésen a magyar bajnok, Nitro, az első külföldi bajnok, a holland Gabriel Angelfyre ellen kell megvédje az övét, a tét pedig óriási. Gabriel vagy győzelmet arat és  kétszeres bajnokká válik, vagy örökre el kell hagynia a HCW ringjét és soha többé nem léphet a kötelek közé.

A gálán kicsúcsosodik a külföldiekből álló New Hungary és a magyar birkózók csatája is, valamint egy újabb illusztris tagot avat be a HCW Hírességek csarnoka.

Számos show-elem, mindent felülmúló látvány és valódi érzelmek várják azokat, akik a HCW-vel tartanak az év utolsó, csaknem 4 órás gáláján.

Az esemény házigazdái az ország kedvenc videósai, a TheVR csapata lesznek. A ringben feltűnik még Radics Peti, Nessaj és Paplovag is.

A videósok mellett a küzdősport világából is jön egy híresség. Növényi Norbert édesapja posthumus beavatására érkezik, a HCW Halhatatlanok Csarnokába.

További információk