Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Az Ez az a nap! bemutatja: NEXT LEVEL WORSHIP NIGHT

 

Először Magyarországon az ausztrál Hillsong YOUNG & FREE!

2017. október 21-én hazánkba érkezik, hogy egy fantasztikus koncertben legyen részünk. Most először járnak a közép-európai régióban és Magyarországra is ellátogatnak, hogy legújabb lemezüket - Youth Revival - bemutassák. Az estnek a Budapest Aréna ad otthont.

A Young & Free 2012-ben alakult a Hillsong Gyülekezet egyik dicsőítő csapataként. Hatalmas sikernek örvendett a fiatalok és fiatal felnőttek körében ez az egyedülálló és friss zenei stílus.

Első albumuk, We Are Young and Free címmel adták ki. Az album megjelenést követően első helyen szerepelt az amerikai toplistákon.  Az elmúlt években további nagysikerű kislemeze jelentek meg, a This Is Living (2015), amely ismételten a legkedveltebb lemez lett a Billboard toplistáján. A Youth Revival (2016) lemezük a kiadás évében Grammy Díjra is jelölve lett, mint Legjobb Jelenkori Keresztény Zenei Album.

Vajon minek köszönhető ez a hatalmas népszerűség? Kétségtelen, hogy minőségi zenét készítenek és az is biztos, hogy dalaik fülbemászóak és énekelhetőek. Akár régóta kedveled őket, akár még csak most ismerkedsz velük, garantáljuk, hogy életre szóló élményben lesz részed, ha eljössz a Budapest Arénába.

Bővebb információ a www.ezazanap.hu oldalon.

 

Bemutatkozó videó: https://www.youtube.com/watch?v=3vNTCBeT7Sw&feature=youtu.be