Töltés...

Elérhető dátumok

Esemény részletek

Ötpróbázz Sztárokkal! – Vizesgála

2018. november 25., vasárnap

Helyszín: Duna Aréna

Gálaműsor: 17:00-19:30

Kapunyitás: 16:00

 

A legnagyobb bajnokok a Duna Arénában!

A tévé előtt szurkolni és örülni kedvenceid sikerének nagyszerű érzés. Élőben biztatni őket és látni diadalukat még felemelőbb. A Vizesgálán több mint 30 olimpiai, világ- és Európa-bajnok mutatja meg egy-egy barátságos és izgalmas összecsapás erejéig, hogy mire képes a medencében. Ennyi bajnokot egy helyen még nem láttál: ne maradj le a showműsorukról!

Ott a helyed a Duna Aréna lelátóján!

 

Az esemény arcai:

Dr. Kiss Gergely

3x-os olimpiai bajnok vízilabdázó, Ötpróba* futónagykövet           

Storcz Botond

3x-os olimpiai bajnok kajakozó, Ötpróba* kajak-kenu nagykövet   

Cseh László

olimpiai ezüst- és bronzérmes úszó, Ötpróba* úszónagykövet

 

A gála programja:

Megnyitó

Dr. Kiss Gergely, Cseh László és Storcz Botond olimpiai bajnokok részvételével.

Csillagszóró úszás

Bajnok csak egyvalaki lehet! Most az ország sztárúszói mérik össze tudásukat kedvenc sportolóikkal: a leggyengébb mindig kiesik, így végül a leggyorsabb nyeri a versenyt.

Kajakfutam

Kajakbajnokaink ezúttal különleges terepen, a medencében szelik a habokat, és küzdenek fej fej mellett a győzelemért. Szurkolj értük a 100 m-es női és férfi futamokon!

Akik biztosan ott lesznek: Medveczky Erika, Szabó Gabriella, Csipes Tamara, Bodonyi Dóra, Dombi Rudolf, Kopasz Bálint, Storcz Botond, Balaska Márk, Birkás Balázs

Szinkronúszás-bemutató

Művészi, zenés koreográfiák és virtuóz mozdulatok víz alatt és fölött… Engedd, hogy a szinkronúszás szirénjeinek előadása téged is magával ragadjon!

SUP bemutató

A vizes sportágak egy vadonatúj formája a stand up paddle (SUP), magyarul állószörf.  A gálán tanúja lehetsz, hogy újdonsága ellenére milyen bravúrosan kezelik már a járgányt a vízisportok bajnokai. Magyarország legjobb álló szörfösei: Kövér Márton és Nagy Szabolcs tartanak majd velünk.

Kajakpóló

A Vidra Sportegyesület egy új, izgalmas labdajátékot mutat be, amit egy speciális pólókajakban játszanak. A meccset a játékosok egy mesterséges akadályokkal kijelölt, kihívásokkal teli pályán játsszák majd.

Sárkányhajó

Egy igazi húzd meg, ereszd meg játék! Úgy működik, mint a kötélhúzás: erősebbnek kell lenni a szemben elhelyezkedő ellenfeleknél. A gálán művészekből, élsportolókból és ötpróbásokból verbuválódott csapatok feszülnek egymásnak.

Vízilabda

Régi ismerősök és ifjú sportcsillagok a medencében! Az elmúlt 20 év válogatott vízilabdázói, olimpiai és világbajnok pólósok játszanak egy barátságos, 2X10 perces kispályás meccset.

Velünk lesz: Dr. Kiss Gergely, Märcz Tamás, Kásás Tamás, Fodor Rajmund, Decker Attila, Decker Ádám, Tóth Márton, Manhercz Krisztián, Kovács Gergő, Pásztor Mátyás, Gangl Edina

A gála zárása, dedikálás

 

*Az esemény főszervezője: Ötpróba

Az Ötpróba az ország legrangosabb szabadidősport-eseményeinek ernyőszervezete. A program célja, hogy egyre több ember életében váljon mindennapos örömforrássá a sport. 

Hazánk legnagyobb sporteseményein gyűjtheted pontjaidat 6 sportágban, melyeket értékes garantált nyereményekre válthatsz be. Bővebben: otprobatokioba.hu

 

További információk