Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Rihanna Koncert 2011 - Loud Tour

Helszín: Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: 2011.12.08  20:00

Rihanna a világ egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb előadója. Ezt élő koncertjeivel ugyanúgy bizonyítja, mint lemezeivel. A közönséget a Föld minden táján elbűvöli.

LOUD elnevezésű új turnéja a leglátványosabb és legnagyobb színpadi show, amit valaha csinált. A szeptemberi európai premier után a Budapest Sportaréna színpadán december 8-án lesz látható.

Az énekesnő Robyn Rihanna Fenty néven született Saint Michael szigetén, Barbadoson 1988-ban. Már 7 évesen énekelni kezdett, 14 éves volt csupán, amikor két osztálytársával együttest alakított. Tizenöt éves korában már kiadóknál jelentkezett dalaival, végül Jay-Z szerződtette le a Def Jam Recordshoz.

Debütáló albuma, a Music Of The Sun 2005-ben jelent meg, és Rihanna saját szerzeménye, a Pon de Replay rögtön listavezető lett. Nem egészen egy évvel később már második lemeze, a Girl Like Me is a boltokba került, melyről az SOS és az Unfaithful dalok is vezették a listákat.

Az igazi áttörést mégis a 2007-ben megjelent harmadik album, a Good Girl Gone Bad című anyag jelentette, amelyen olyan slágerek voltak, mint Take A Bow, Disturbia, Don’t Stop The Music, Hate That I Love You, illetve a listák éléről hetekig elmozdíthatatlan Umbrella. Ezzel a lemezzel Rihanna végérvényesen megvetette lábát a legnagyobb sztárok között.

2009-ben ismét a slágerlisták élére került Rated R című anyagával, amelyről a Rude Boy, a Hard és a Russian Roulette dalok is nemzetközi sikerré váltak.

Tavaly Only Girl (In The World) kislemeze ismét kirobbanthatatlan volt a slágerlisták éléről, amelyet a What’s My Name? című dal és a Loud album követett.

Bár még csak most tölti be 23. életévét, de Rihanna máris több mint 30 millió eladott albummal büszkélkedhet. Összesen tizenöt Grammy jelölése – ebből négy idén -, eddig három Grammy-, tucatnyi American-, MTV-, World Music díja van. Ő az egyetlen női előadó, aki az elmúlt évtizedben kilencszer tudta vezetni az amerikai slágerlistát, emellett az ő dalait töltötték le a legtöbben a világon.

Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és évek óta a hátrányos helyzetű gyerekek elkötelezett segítője.

A VIP jegyek személyesen vásárolhatóak a központi irodánkban (1061 Budapest, Andrásy út. 18.)

VIP csomagok tartalma:

1. Hot ticket (51.200 Ft)
- Legjobb helyek a 120-as szektorban
- exkluzív "LOUD" turné ajándék
- hivatalos "LOUD" turné programfüzet
- "LOUD" laminált pass

2. Early Entry (54.200 Ft)
- kiemelt állóhelyek
- korai belépési lehetőség (a többiek előtt)
- exkluzív "LOUD" turné ajándék
- hivatalos "LOUD" turné programfüzet
- "LOUD" laminált pass

3. Meet & Greet (121.400 Ft)
- Meet&Greet Rihannával (limitált darabszám maximum 25 fő)
- legjobb helyek a 102-es szektorban
- fotózkodás
- dedikálás
- exkluzív "LOUD" turné ajándék
- hivatalos "LOUD" turné programfüzet
- "LOUD" laminált pass
- assistance

Térkép
  • Papp László Budapest Sportaréna

    Stefánia út 2.
    1143 Budapest

    1143%20Budapest%2C%20Stef%C3%A1nia%20%C3%BAt%202%2C%20Magyarorsz%C3%A1g