Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kedves  Közönségem!
A nagy érdeklődésre való tekintettel RÁADÁS KONCERTET ADUNK AZ ARÉNÁBAN február 26- án!!!
Jegyek már kaphatók itt:

Elmondhatatlanul jó érzés, hogy ennyien velem vagytok és kíváncsiak vagytok ránk.
Köszönöm, hogy ott lesztek az Arénában és együtt ünnepelhetünk ezen a két nagy napon! Tényleg úgy érzem, hogy öröm lesz nektek odaadni a szívünket- lelkünket. Erre nem is számítottam.
Amit most kaptam tőletek, többet ér minden dicséretnél és elismerésnél. Köszönöm!
Szeretettel:
Magdi

https://www.youtube.com/watch?v=SadkAjnKPvA

 

MÁV kedvezmény a koncertre utazóknak

A 2016. február 26-27-én megrendezésre kerülő Rúzsa Magdi nagykoncertre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. bármely belföldi állomásról Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Budapest-Keleti, Zugló és Kelenföld állomásra.


A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.


Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2016. február 25-én 00.00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2016. február 28-án 24.00 óráig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a koncertre szóló belépőjegy is felmutatásra kerül.


A belépőjegy felmutatásának elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.

Térkép
  • Papp László Budapest Sportaréna

    Stefánia út 2.
    1143 Budapest

    1143%20Budapest%2C%20Stef%C3%A1nia%20%C3%BAt%202%2C%20Magyarorsz%C3%A1g

További információk