Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Jegyek csak korlátozott számban kaphatóak!

Kérjük a kedves résztvevőket, hogy a tárlatvezetési időpont előtt 15 perccel korábban érkezzenek.

„Az Unicum a gyengéd?” Karácsonyi tárlatvezetés Zwack Sándorral és a Halott Pénzzel

Szerinted ez csak egy átlagos tárlatvezetés lesz? Na még mit nem!

 

A Zwack Múzeum és Látogatóközpont minden érzéket megmozgató pincetúrája egész évben elérhető az ital- és történelemrajongók számára, de karácsony alkalmából december 16-án és 17-én új tárlatvezetők várják a vendégeket: az ünnepi túrán Zwack Sándor és a Halott Pénz kalauzolja végig a látogatókat a Zwack család és az Unicum történetén.

A hagyományos túrákhoz hasonlóan most is megismerhetjük a Zwack család és a több mint 225 éve titkos recept alapján készülő Unicum történetét, megtekinthetjük Közép-Európa legnagyobb, több mint 17 000 darabos minipalack-gyűjteményét, és persze megkóstolhatjuk az Unicumot és az Unicum Szilvát egyenesen a hordókból csapolva. Ezúttal azonban különleges idegenvezetők várnak minket: Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke és hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz vezet minket körbe.

„Habár nem az idei lesz az első rendhagyó karácsonyi tárlatvezetés, ezúttal valami egészen rendkívülivel várjuk majd a vendégeket. Nagyon örülök, hogy ezt a különleges eseményt olyan tehetséges emberekkel oszthatjuk meg, mint a Halott Pénz csapatának tagjai, akik hozzánk hasonlóan tisztelik a családi kapcsolatokat és a hagyományokat” – mondta Zwack Sándor, aki személyes történetekkel fűszerezve kalauzolja majd a vendégeket a túrán.

„Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy ezen a különleges tárlatvezetésen Zwack Sándorral járhatjuk be az idén 125 éves gyárat. Amellett, hogy a családi összejöveteleken gyakran hódolunk az Unicum nyújtotta örömöknek, a – számainkban is megmutatkozó – hitvallásunk is hasonló: Csak pozitívan!” – mondta az eseménysorozat kapcsán Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a rendhagyó tárlatvezetésre, akik szeretnék felfedezni az Unicum generációkon átívelő legendáját!

 

 

Térkép
  • Zwack Múzeum és Látogatóközpont

    Dandár utca 1.
    1095 Budapest

    Budapest%2C%20Dand%C3%A1r%20u.%201%2C%201095%20Hungary