Amennyiben segítségre van szüksége az oldal használata során, munkanapokon 9 és 17 óra között a +36-30 505 0666-os telefonszámon elérhet bennünket, készséggel állunk rendelkezésére. (A hívás díja bruttó 40Ft/perc).
Ezen a számon telefonon keresztül is megrendelheti jegyeit.

Kérjük használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat, amennyiben bármi kérdése merülne fel. A email-en keresztül érkező rendeléseket sajnos nem tudjuk teljesíteni.

TARTALMI TÁBLÁZAT
VÁLASSZON RENDEZVÉNYT ÉS ELŐADÁST
VÁLASSZA KI JEGYEIT (Legjobb hely szerinti foglalás / ülésrend szerinti foglalás)
VÁSÁRLÓI KOSÁR- REGSIZTRÁCIÓ
1.LÉPÉS - BEJELENTKEZÉS
2.LÉPÉS – SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
3.LÉPÉS – FIZETÉSI INFORMÁCIÓ
3a.LÉPÉS – SZÁMLÁZÁSI CÍM (opcionális)
RENDELÉS ÖSSZEGZÉS
FIZETÉSI JÓVÁHAGYÁS
A nyugalom szerződése

SEGÍTSÉG A VÁSÁRLÁSHOZ

Amint elhatározta, hogy jegyet vásárol oldalunkon és rákattint a „Jegyek” gombra a kiválasztott előadása mellett, mi folyamatosan segíteni fogjuk, hogy a szükséges információ a rendelkezésére álljon. Nem kell aggódnia, az Ön vásárlása csak akkor történik meg, amikor a folyamat végén rákattint a „Helyfoglalás” feliratú gombra.

VÁLASSZA KI JEGYEIT

Kattintson a választott esemény mellett található “Jegyek” gombra. Itt kiválaszthatja esemény dátumát és/vagy időpontját. Kattintson ismét a “Jegyek” gombra a megfelelő időpontnál.
Ebben a lépésben a különböző árkategóriák jelennek meg a rájuk vonatkozó információkkal együtt. Két lehetőséget kínálunk a jegyek kiválasztására, melyek:
- a legjobb hely szerinti foglalás
- ülésrend szerinti foglalás
Ezekről részletes leírást talál a 2.a és 2.b pontokban.
Figyelem:
A kiválasztott jegyek 20 percig kerülnek bele a bevásárló kosarába a kiválasztás után. Egyszerre egy árkategóriából legfeljebb 8 db jegy választható. Amennyiben ennél többre van szüksége, válassza a „további jegyek erre a rendezvényre” gombot.

LEGJOBB HELY SZERINTI FOGLALÁS

Ennél a választásnál a kategória legjobb egymás melletti jegyeit a szoftver automatikusan lefoglalja az Ön számára. Alternatívaként, ahol erre lehetőség van, felkínáljuk az ülésrend szerinti jegykiválasztás lehetőségét.

ÜLÉSREND SZERINTI FOGLALÁS

Több rendezvény esetében Ön jegyeit közvetlenül a nézőtér térképéről is kiválaszthatja. Ehhez csak rá kell kattintania az Interaktív Ülésrend foglalás gombra. Figyelem: ahhoz hogy ezt a szolgáltatást használni tudja, a felugró ablakokat nem szabad blokkolnia és rendelkeznie kell megfelelő verziójú Java programmal, mely ingyenesen letölthető innen: www.java.com
Amennyiben Chrome 42 verzió számú böngészőt használ, egy kiegészítő konfigurációs lépésre is szükség van, hogy NPAPI plugin-t tudjon használni:
1. Az URL címsorában kérjük, írja be: chrome://flags/#enable-npapi
2. Kérjük, kattintson a NPAPI engedélyezése alatt található "Engedélyezés" lehetőségre.
3. A módosítások a következő alkalommal lépnek életbe, amikor újraindítja a Google Chrome-ot. Kérjük, ezért kattintson az oldal alján található "Újraindítás most" opcióra.
4. Böngészőjében ezt követően, meg tudja tekinteni az Interaktív ülésrendet.
A felugró ablakban láthatja az aktuális nézőteret. Az egyes szektorokra való mutatással információt kaphat a szektorban lévő helyek árkategóriájáról és a szabad helyek számáról. A szektorra való kattintással egy újabb felugró ablakban a szektor részletes képe jelenik meg az elérhető helyekkel. A kiválasztott helyeket egérrel jelölheti ki, majd a bevásárlókocsi szimbólumra való kattintással a kosarába helyezheti azokat.

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR

Mint egy valódi üzletben, itt is lehetősége van különböző árukat tenni a bevásárlókosarába, mielőtt a pénztárhoz fáradna. A jegyeket akár egyenként is ki-be pakolhatja a bevásárlókosarából, melyet bármikor elérhet a lap tetején lévő ikonra való kattintással. A kosár alatt folyamatosan láthatja a lefoglalt jegyek számát és a hátralévő foglalási időt. Ha elégedett a kosár tartalmával, kérjük, használja a “Rendelés folytatása” gombot.

1.LÉPÉS - BEJELENTKEZÉS

Itt megkérjük, hogy regisztráljon e-mail címével, ha eddig még nem tette meg. Abban az esetben, ha már van felhasználói fiókja, kérjük, váltson “Visszatérő ügyfélre” és adja meg a korábban választott jelszavát.
Kattintson a “Bejelentkezés& folytatás” gombra a következő lépéshez.

*Abban az esetben, ha elfelejtette jelszavát, kattintson az “Elfelejtett jelszó” linkre . A választott e-mail címére elküldjük a jelszó megváltoztatásához szükséges instrukciókat.

2.LÉPÉS – SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ

Kérjük válassza ki a kívánt szállítási módot (futárszolgálat, személyes átvétel, print@home) és adja meg a szükséges adatokat. Kattintson az alábbi gombra a jóváhagyáshoz. Abban az esetben, ha egynél több szállítási/személyes átvételi opció áll rendelkezésre a választott szállítási típusnál, úgy ezek ebben a lépésben láthatóak lesznek. A választott szállítási/átvételi módról további információt az átvételi mód mellett található szürke "i" (információ) ikonra kattintva talál. Kérjük, válassza ki a kívánt opciót és kattintson az alábbi gombok valamelyikére, pl. Print@home “kinyomtatom a jegyeimet”.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási módok az esemény idejétől függően eltérőek lehetnek.
Abban az esetben, ha később, a vásárlás folyamán ezt meg szeretné változtatni, kattintson a “Szállítási mód megváltoztatása” linkre.

3.LÉPÉS – FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

Az oldal alján láthatja választott szállítási opcióját és annak részleteit.
A főablakban, láthatja a lehetséges fizetési opciókat. Kérjük kattintson a választott fizetési opcióra, hogy több információt kapjon róla. A választott fizetési módról további információt a fizetési mód mellett található szürke "i" (információ) ikonra kattintva talál. Abban az esetben, ha meg szeretné adni a számlázási címet (ami eltér a szállítási címtől- pl. cég adatok) kérjük kattintson az "Adja meg az ügyfél számla információkat" linkre. Jóváhagyáshoz kérjük kattintson a választott fizetési mód alatt található gombra. Kérjük, ebben a lépésben válassza ki, kívánja-e igénybe venni "A nyugalom szerződése” szolgáltatást.

3.aLÉPÉS – SZÁMLÁZÁSI CÍM (opcionális)

Abban az esetben, ha meg szeretné adni a számlázási címet (ami eltér a szállítási címtől- pl. cég adatok) kérjük kattintson a "Fizetési Információ" lépésben az "Adja meg az ügyfél számla információkat" linkre. Abban az esetben, ha meggondolná magát, és mégsem szeretne külön számlázási címet megadni, egyszerűen zárja be a lenyíló mezőket a "Adja meg az ügyfél számla információkat" linkre történő ismételt kattintással.

ÁTTEKINTÉS-JÓVÁHAGYÁS

Ebben a lépésben összefoglalva láthatja rendelését, benne a kiválasztott jegyekkel, szállítási díjakkal, szállítási móddal és címmel. Kérjük, alaposan ellenőrizze, hogy minden adat megfelelő-e. Amennyiben igen, kattintson a “Megrendelem” gombra, és ezzel érvényesíti a vásárlást, ekkor terheljük meg pl. hitelkártyáját a jelzett összeggel, stb.

VÁSÁRLÁS JÓVÁHAGYÁSA

Ekkor küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt, melyben vásárlásának valamennyi fontos adata és a rendelés azonosítója is szerepel. Ezt a visszaigazolást a nyomtató ikonra kattintva akár azonnal ki is nyomtathatja.
Abban az estben ha print@home opciót választott (jegyek nyomtatása), egy külön gomb látható az oldalon, kattintson erre és kövesse az instrukciókat a jegyek kinyomtatásához.

Amennyiben Ön webshopon keresztül jegyet vásárol, a Jegyfoglalás gombra történő kattintással elfogadja az oldalunkon található Irányelvek/Felhasználói feltételekben foglaltakat mind a belépőjegyekre, mind pedig az ajándékutalványokra vonatkozóan.

"A nyugalom szerződése"
Mi “A nyugalom szerződése”?

Gyakran hónapokkal az esemény ill. koncert előtt megváltásra kerülnek a jegyek, és az így megvásárolt belépők nem olcsók. Mi történik ha megbetegszik vagy baleset éri? A TEX Hungary Kft, “A nyugalom szerződése” szolgáltatása lehetővé teszi önnek, hogy gondtalanul, kockázat nélkül várhassa a közelgő eseményt. Bármi is történjen, Önt nem érheti pénzügyi veszteség.

A szolgáltatás igénybe vétele esetén, amennyiben egy rendkívüli esemény miatt nem tud elmennei a rendezvényre és ez a szolgáltatásban leírt feltételeknek megfelel, a TEX Hungary Kft. garantálja a visszaváltási jogot a jegyvásárlónak. A visszaváltás a TEX Hungary Kft-nél megtörtént vásárlás és az esemény kezdete előtt történhet meg az: Általános Felhasználói Feltételek szerint.
Különösen drága jegyek esetében még értékesebb lehet a garantált visszaváltás biztonsága. A jegyek értékéhez képest minimális pénzösszegért (5,5%) cserébe nem csak a jegyárat, hanem a vásárláshoz kapcsolódó szállítási illetve kézbesítési költségek is visszatérítésre kerülnek.

Hogyan igényelhetem “A nyugalom szerződése” szolgáltatást?

A vásárlási folyamat közben a “A nyugalom szerződése” szolgáltatás megjelenik a bevásárlókosarában, a fizetési információk megadásakor. Döntse el, kéri-e szolgáltatásunkat. “IGEN” válasz esetén “A nyugalom szerződése” új elemként jelenik meg a bavásárlókosarának újrakalkulált költségei között (a jegyek értékének 5,5% -a).
Kérem vegye figyelembe, hogy a “A nyugalom szerződése” szolgáltatás csak a teljes bevásárló kosárra alkalmazható, és kizárólag a vásárlási folyamat során választható ki . A szolgáltatás a vásárlási folyamat lezárulása után már nem vehető igénybe.

Mit a teendő ha a káresemény bekövetkezik?

Kár esetén az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően, azonnal értesítsen bennünket (legkésőbb 30 percel az esemény előtt) telefonon: 06 30 56 97 220, majd ezt követően a következő dokumentumokat levélben küldje el nekünk:

• rövid levél, a bankszámla adatokkal együtt
• a jegyvásárlásnál kapott számla
• a visszaváltandó jegyek
• orvosi igazolást vagy egyéb igazolást az Általános Szerződési Feltételeknek meghatározottak szerint.

A dokumentumok értékelése után, a jegy és a szállítási költségek ellenértéke átutalásra kerül az Ön által megadott bankszámlára, vagy visszafizetésre kerül a hitelkártyájára. Kérjük vegye figyelembe, hogy a hibás és hiányos dokumentumok benyújtása késleltetheti a feldolgozási időt.
Kérjük az alábbi címre küldje a dokumentumokat:
Tex Hungary Kft.
Dózsa György út 1.
1146 Budapest

A saját érdekei védelmében ajánlott levél formájában továbbítsa hozzánk a dokumentumokat.


További információkat a GYIK szekcióban, illetve ide kattintva talál.