icon-cross

A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

hiqx_source.jpg - Jegyek ákos50szeged©

Ákos 50

Szombat, 19.05.2018, 20:00
Szegedi Nemzeti Színház
Szeged, Magyarország

Szegedi Nemzeti Színház

Információk segítséggel élők számára

Tudjon meg többet a segítséggel élők lehetőségeiről.

MEGJEGYZÉS: A kiválasztott jegyek meghatározott időre lesznek foglalva, melyről egy számláló ad tájékoztatást. Ha ez az időkeret lejár, a foglalását töröljük. Egyszerre csak 8 db jegyet foglalhat.
KEREKESSZÉKES JEGYEK:
Technikai okok miatt nem lehetséges kerekesszék jegy vásárlása webshopunkon keresztül. Információt a kerekesszék jegyekről a következő számon +36 30 505 0666 (hétfőtől-péntekig 9.00 - 17.00 között), illetve az info@tex.hu e-mail címen kaphat (adja meg a rendezvény nevét, idejét és az előadást). A következő munkanapon válaszolunk kérésére.Adatai és a vásárlás folyamata biztonságban vannak:


A jegyeket meghatározott időre foglaljuk le Önnek (figyelje a számlálót felül), amikor a bevásárló kosarába teszi azokat.

KategóriákÁrMennyiség

ár 1 Ülő I

Normál ár 9.990,00 FT Elfogyott

ár 2 Ülő II

Normál ár 8.990,00 FT Elfogyott

ár 3 Ülő III

Normál ár 7.990,00 FT Elfogyott

ár 4 Ülő IV

Normál ár 6.990,00 FT Elfogyott

A jegyeket meghatározott időre foglaljuk le Önnek (figyelje a számlálót felül), amikor a bevásárló kosarába teszi azokat.

seatmap

Ülésrend foglalása

Klikkeljen a baloldali ikonra az ülésrend megnyitásához. Kérem zárja be a disable pop up blokkolót a böngészöjében és és ellenőrizze, hogy telepítve van-e Java plug-in program a gépén. Letöltheti a legújabb Java plug-in programot a java.com.