News

Ferenvárosi Torna Club közlemény

Szurkolói tájékoztató a Csíkszereda elleni hokimeccsre

on 24 Sep

 


"Lezárult az online jegyvásárlás, a helyszínen kaphatóak hazai és vendégjegyek is. Szigorú ellenőrzés várható!


 


Magyar bajnok, Erste Liga-címvédő, a tabella élén álló férfi jégkorongcsapatunk a harmadik helyen álló Sportklub Csíkszeredát fogadja az Erste Liga alapszakaszának hetedik mérkőzésén, szeptember 27-én, pénteken 18.00-tól a Pesterzsébet Jégcsarnokban. A két együttes először találkozik azóta, hogy az FTC-Telekom áprilisban ötmeccses párharcban legyőzte a Sportklubot, ezzel 22 év után hódította vissza a magyar bajnoki címet, és története során először emelhette a magasba a liga trófeáját.


 


A csúcsrangadóra hatalmas az érdeklődés, ezért az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály az alábbi tájékoztatóban hívja fel a szurkolók figyelmét a legfontosabb tudnivalókra.


 


A két csapat egymás elleni döntős mérkőzésein tapasztalt visszaélések (fénymásolt jeggyel, vagy jegy nélkül megkísérelt belépés) miatt a találkozóra leállítottuk az online jegyértékesítést. A belépők kizárólag a helyszínen, meccsnapon vásárolhatóak meg, hazai és vendégbelépőket is értékesítünk! A jegyek értékesítése a mérkőzés előtt egy órával, 17.00-kor kezdődik.


 


A találkozóra hatalmas az érdeklődés a csíkszeredai szurkolók részéről is, ezért úgy döntöttünk, külön engedélyt kérünk több vendégjegy értékesítésére, így a korábban megszokott 80 vendégszurkoló helyett 150 csíkszeredai drukker buzdíthatja csapatát a Pesterzsébet Jégcsarnok vendégszektorában!


 


Magyarország területén a 2004. évi I. törvény, vagyis a Sporttörvény vonatkozó paragrafusa rendelkezik a sporteseményeken a hazai és vendégszurkolók elkülönítéséről. Nyomatékosan felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy hazai belépővel a csarnokba való belépésük NEM LEHETSÉGES! Emellett a Sporttörvény lehetővé teszi a mérkőzést biztosító biztonsági szolgálat tagjai részére a belépéskor az útlevelek, személyi igazolványok, vagy más, személyi azonosságot igazoló hivatalos okmányok ellenőrzését. Kérjük azokat a csíkszeredai drukkereket, akiknek nem jut érvényes vendégbelépő, hogy ne kíséreljék meg a hazai oldalon való bejutást, mert ezt a biztonsági szolgálat még érvényes hazai belépő birtokában is megtagadhatja! Amennyiben valakinek mégis sikerül bejutnia a hazai oldalra a vendégek közül, azt a biztonsági szolgálat munkatársai kivezethetik a létesítményből!


 


Emellett felhívjuk minden szurkoló figyelmét, hogy időben érkezzen meg a mérkőzés helyszínére, mert ezzel a fennmaradó belépőkből is nagyobb eséllyel tud vásárolni, aki nem tette meg elővételben, és a nagyobb sorban állás is elkerülhető a beléptetésnél. Ezen kívül, a várható nagy érdeklődés miatt a jégcsarnok parkolójában és a környéken korlátozott számban állnak majd rendelkezésre parkolóhelyek."

- Ferencvárosi Torna Club