News

2020/21. Erste Liga-Titánok mérkőzés kisokos

Nemak Jégcsarnok, Győr

on 14 Sep

2020/21. Erste Liga

Titánok mérkőzés kisokos – Nemak Jégcsarnok, Győr


1. Hogyan tudok jegyet venni a Titánok mérkőzéseire?

 

· Az Erste Liga mérkőzéseire a nézőszám korlátozásra hozott szövetségi intézkedést figyelembe vevő, kizárólagos online jegyértékesítésre van lehetőség, a helyszíni jegyárusítás átmenetileg nem megengedett, de az eventim jegyirodáiban és partnereinél elérhetőek. Az online jegyvásárlásra a www.tex.hu vagy a www.eventim.hu oldalakon van lehetőség.

 

· A Fehérvár AV 19 mérkőzéseire érvényes bérlettel rendelkező szurkolók, a Titánok hazai mérkőzéseit előzetes regisztrációt követően ingyenesen léphetnek be a győri mérkőzésekre is. A regisztrációhoz minden győri Titánok mérkőzés előtt legkésőbb 24 órával kell elküldeni a nevüket és a bérleten található vonalkód sorszámát az info@tex.hu oldalra.

· Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia sportolói bérlettel rendelkező tagjai a fentihez hasonlóan jogosultak ingyenesen részt venni a Titánok Győrben játszott Erste Liga mérkőzésein, amennyiben bérletük vonalkódja alatt található sorszámot az adott mérkőzés előtt 24 órával nevükkel együtt elküldik az info@tex.hu címre.

 

· A Győri ETO Hockey Club igazolt utánpótlás játékosai a győri mérkőzéseket előzetes regisztrációt követően ingyenes látogathatják.

 

· Belépőjegyek, jegyárak a Nemak Jégcsarnokban az Erste Liga 2020/21-es mérkőzésein:

- felnőtt belépőjegy: 1200,-Ft

- gyermekeknek (0-6 év között) ingyenes!

- gyermek: (6-14 év között) 600,-Ft

- családbarát jegy (legfeljebb 2 felnőtt, és 2 gyermek): 2900,- Ft

- kiegészítő gyermekjegy a családbarát jegyhez, - 500;-Ft gyermekenként

- VIP jegy: 9000,-Ft

 

· Családbarát jegyinformációk: A tex.hu oldalon keresztül családbarát jegyet is lehet vásárolni. Ennek az ára tartalmazza a játszósarok használatát, a gyermek felügyeletet, illetve 6 év feletti gyermekeknek a mérkőzés ideje alatt ingyenes korcsolya oktatást tartunk a kispályán. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes!

· VIP jegy: A VIP jegy tartalmazza a Nemak Jégcsarnok VIP parkolójának használatát, külön beléptetést a VIP lépcsőházon keresztül, illetve a mérkőzések ideje alatt a VIP szolgáltatásokat, beleértve a VIP ülőhelyeket illetve a korlátlan VIP fogyasztást a Nemak Jégcsarnok VIP termében.

 

2. A helyszín

· A Nemak Jégcsarnok címe: 9027 Győr, Nagysándor József utca, műjégpálya

· GPS koordináta: 47.694849, 17.666844

· Kérjük a kedves szurkolókat, hogy a KRESZ szabályait a mérkőzésre jövet, illetve a parkoláskor is tartsák be.

· Parkolás a helyszínen: Hazai szurkolóink a Nemak Jégcsarnok mellett, a Győri Állatkert előtt található közforgalmi parkoló hazai szurkolóknak kitáblázott részét, ezek betelte esetén az Állatkert oldalsó bejárata melletti, továbbá a Tóth László út felüljáró utáni aszfaltos és murvás parkolóit valamint a Kiskút Ligeti úton lévő parkolókat, a vendég szurkolók pedig a kijelölt vendég parkolót, ezek betelte esetén az ETO Park Élményközpont nagyparkolóját vegyék igénybe.

· A VIP vendégek számára a Nemak Jégcsarnok VIP parkolóját biztosítjuk, beleértve a székesfehérvári érvényes VIP parkolóbérlettel rendelkező szurkolókat is. A VIP vendégek a parkolóból a főépülettől jobbra található zöld vaskapunk keresztül léphetnek be a VIP lépcsőházba, amin keresztül közvetlenül juthatnak a Jégcsarnok emeletére, külön útvonalon a többi szurkolótól.

· Törekszünk arra, hogy a hazai mérkőzéseink időpontjai lehetőleg ne essenek egybe az Audi ETO KC női kézilabdacsapatának és/vagy az ETO FC hazai mérkőzéseivel, mert olyankor a tapasztalataink szerint várhatóan kevés lehet a rendelkezésre álló parkolókapacitás a környéken. Ha mégis a Titánok mérkőzései egy időpontra esnek a kézilabda mérkőzéssel, akkor javasoljuk szurkolóinknak, hogy az ETO Park Élményközpont előtti nagy közparkolót vegyék igénybe, ahonnan pár perc séta mindössze a Nemak Jégcsarnok.

· Parkolók elérése:3. Bejutás, beléptetés a Nemak Jégcsarnokba

· A beléptetés jelen körülmények között a megszokotthoz képest több időt vesz igénybe, amiért kérjük mindenkinek a szíves türelmét, együttműködését.

· Kérjük, hogy a beléptetéskor, a beléptetést megelőző esetleges várakozáskor is ügyeljünk a távolságtartásra.

· A mérkőzésekre kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző szurkolók, vendégek engedhetők be.

· Az aktív COVID fertőzöttek számának folyamatos emelkedése miatt az MJSZ az Erste Liga mérkőzéseire az egyidejűleg beengedhető nézők összlétszámát a jégcsarnok befogadóképességének 50%-ában korlátozza. Ezért jelenleg a győri Erste Liga mérkőzésekre legfeljebb 550 embert tudunk beengedni.

· A beléptetést a rendező személyzet és a biztonsági szolgálatunk a PATENT SECURITY munkatársai végzik.

· A beléptetéskor érintésmentesen testhőmérsékletet mérünk.

· A szurkolók számára a pályarendszabályokat ideiglenesen felülírva kötelező a maszk viselése a jégcsarnokon belül, a mérkőzés teljes időtartama alatt. Ezért minden vendégünket arra kérünk, hogy már a belépéskor viselje a száját és orrát is eltakaró maszkot, vagy egyéb, arcot eltakaró textíliát, sálat és tartsa be a koronavírus ellen hozott szabályokat.

· A nézők számára biztosítjuk a kézfertőtlenítés lehetőségét a beléptető pontokon, és a mellékhelyiségekben, amit kérünk, hogy használjanak.

· Nagyon büszkék vagyunk a jégcsarnokunkra, ez a második otthonunk! Kérünk tisztelettel minden szurkolót, vendéget, hogy óvja annak állagát és tisztaságát a mérkőzések alatt is.

 


4. Ha már itt vagy…

· A mérkőzések során valamennyi nézőtéri szektort megnyitjuk annak érdekében, hogy a nézők a szükséges védőtávolságot tartani tudják.

· Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint kerülje a felesleges testkontaktok (érintések, öklözés, kézfogás, puszi, pacsi, ölelés) szurkolótársakkal, illetve a sportolókkal is.

· Dohányzás a Nemak Jégcsarnok területén nem megengedett. Dohányzásra csak a kijelölt helyen van lehetőség. Kijelölt dohányzó hely a „D” jelű lelátóról a legközelebbi vészkijáraton keresztül kialakított külső területen van kijelölve.

· Étel-ital, büfé: A büféknél történő várakozás során is kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen az előírt védőtávolság betartására.

· A büfék kínálatának kialakítása során törekszünk arra, hogy csak előre csomagolt kínálatból tudjanak vásárolni a szurkolók.

· A hatályos pályarendszabályunkban foglaltak szerint, a büfében vásárolt palackos üdítők is pohárba kerülnek áttöltésre. A küzdőtér területére palackot bevinni tilos.

· A mérkőzés kezdete előtt egy órával, és a mérkőzés teljes ideje alatt nyitva lesz a Nemak Jégcsarnokban található „ZiccerSport hokibolt”, ahol a jégkorong felszerelések mellett elérhetőek a Titánok és a Győri ETO Hockey Club hivatalos szurkolói termékei is.

· Szurkolás: Szeretnénk, ha a csapatot minden hazai mérkőzésen egy emberként, hangosan bíztatnák a szurkolók. Kérünk mindenkit, sportszerűen – és lehetőleg hangosan – szurkoljon a TITÁNOK-nak!


HAJRÁ TITÁNOK!

Győri ETO Hockey Club