icon-crossicon-right-downicon-gift
EZ AZ A NAP! 2018: AZ ÚT - Jegyek ezazanap2018©

EZ AZ A NAP! 2018: AZ ÚT

Hol

Papp László Budapest SportarénaStefánia út 2.,1143Budapest,Magyarország

Elérhető dátumok

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

EZ AZ A NAP! 2018: AZ ÚT
2018. június 2. (BUDAPEST ARÉNA)
“Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”

Kapunyitás: 14 óra | Program kezdés: 16 óra

2018. június 2-án ismét megrendezésre kerül a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozója, az Ez az a nap!, amelynek ezúttal is a Budapest Aréna ad otthont.

Változatos könnyűzenei programmal várjuk az érdeklődőket élvonalbeli külföldi és magyar zenekarokkal.

Örömünkre szolgál, hogy színpadunkon üdvözölhetjük DAVID CROWDER-t a Passion mozgalom alapító tagját, valamint WORSHIP CENTRAL csapatát. Nagyon várjuk, hogy együtt dicsőíthessünk velük a Budapest Arénában.
Nagy várakozással vagyunk magyar testvéreink szolgálata iránt és hisszük, hogy Isten áldását vehetjük át rajtuk keresztül ezen a napon.

Akik a dicsőítésben vezetnek bennünket:

PINTÉR BÉLA, CSISZÉR LÁSZLÓ, ANDELIC JONATHAN, PRAZSÁK LÁSZLÓ, DOBNER ILLÉS valamint először az Ez az a nap! színpadán a PZM zenekar, BALOGH MIHÁLY, EDDY, OLÁH GERGŐ és a HIDDEN KINGDOM.

Az Ez az a nap! rendezvények 2000 óta vannak jelen Budapest életben, melyre 30 országból több mint negyedmillió résztvevő volt kíváncsi az elmúlt 15 évben. Rendezvényeinken minden korosztály megtalálja a számára kedves programot. A zenei programban mind fiatalok, mind a középkorúak és idősebbek is találnak olyan zenei élményt, amely számukra meghatározó lehet, legkisebbeket pedig játszóházba várjuk a rendezvény ideje alatt. A modern stílusú keresztény zene mellett rövid megszólalásokban bátorítják a jelenlévőket a meghívott előadók.

A felekezetközi rendezvényre várjuk mindazokat, akik a hit iránt elkötelezettek és azokat is, akik csupán érdeklődnek a témában.

Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérinti azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét.

Tartsatok velünk!