Ezazanap Stadion2021 - Jegyek ©

Ez az a nap! 2021 Puskás Aréna  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Ez az a nap! Stadion 2021

A COVID-19 járvány okozta rendkívüli helyzet miatt a 2020. július 18-ára meghirdetett Ez az a nap! Stadion 2020 rendezvény új dátuma 2021. július 24. A korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra is!

Az egész délutános rendezvényen a legismertebb hazai és külföldi modern gospel, és kortárs keresztény könnyűzenei előadók lépnek fel. A különleges eseményre több mint 50 ezer résztvevőt várnak szerte a Kárpát-medencéből és egész Európából.

Az Ez az a nap! rendezvények olyan zenés alkalmak, ahol különféle generációk, felekezetek együtt vesznek részt. A Puskás Arénában megrendezésre kerülő koncert a legmodernebb hang-, látvány-, és fénytechnikával fog megvalósulni.

2020-ban a mozgalom 20 éves jubileumához érkezett, melyet a Puskás Arénából jelentkező online rendezvénnyel ünnepeltek meg. A több órás közvetítés során – melyet több százezren kísértek figyelemmel a világ számos pontjáról – hazai és külföldi zenekarok koncertjeit hallhattuk.

A szervezők 2021. július 24-én személyesen is várnak mindenkit az új stadionba. Minden további információ és friss hír megtalálható az Ez az a nap! honlapján (www.ezazanap.hu) és közösségi média felületein.


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>