Ez az a nap! 2020 Puskás Aréna - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Ez az a nap! Stadion 2020 - Az ÉLET

Puskás Aréna – az első koncert

2020. július 18-án az Ez az a nap! lesz az első megakoncert az új Puskás Arénában. Az egész napos rendezvényen a legismertebb hazai és külföldi modern gospel, és kortárs keresztény könnyűzenei előadók lépnek fel. A különleges eseményre közel 60 ezer résztvevőt várunk szerte a Kárpát-medencéből és egész Európából. A koncert a legmodernebb hang-, látvány-, és fénytechnikával fog megvalósulni.

A nap egyik fő vendége Chris Tomlin lesz, aki szüntelenül jelen van dalaival az életünkben. Koncertjei tömegeket mozgatnak meg évről évre, és könnyedén magával ragadja az emberek szívét generációkon átívelve. Munkásságát már Grammy-díjjal is jutalmazták, illetve számos más elismerésben is részesült.

Michael W.Smith a zenekarával együtt érkezik az Egyesült Államokból. Ő a modern kortárs gospel zenei élet egyik legmeghatározóbb alakja. Több mint 15 millió eladott albumán túl 3 Grammy-díjat és 45 Dove-díjat tudhat magáénak. Bátran nevezhetjük a szerzeményeit sorsfordító daloknak, melyek mind-mind az áttörés magjait ültették el a szívünkben.

Caramel az ország egyik legsikeresebb énekese, aki az utóbbi időben fordult a gospel felé. Nagy inspiráció sok ember számára, nekünk pedig megtiszteltetés, hogy ő is velünk lesz ezen az eseményen.

Hozzá hasonlóan Mező Misi is a hazai zenei élet egyik jelentős alakja. A Magna Cum Laude frontembereként ismerte és szerette meg az egész ország. Szólóénekesként gyakran ad elő keresztény dalokat.

A Rend Collective egy nagyon energikus csapat. Az ír származású zenekar kétség nélkül felemelő hangulatot teremt, folk-rock stílusuk pedig egészen különlegessé teszi a koncertjeiket!

Pintér Béla hazai keresztyén könnyűzene legismertebb előadójának számít, több mint 30 nagy sikerű lemezzel a háta mögött. Első önálló albuma 1995-ben jelent meg. Az Ez az a nap! rendezvényeknek kezdetektől fogva aktív szereplője. Énekei mindig pozitív kicsengésűek, amit a legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenki örömmel hallgat.

 

Martin Smith az Egyesült Királyság egyik legnagyobb hatású keresztény dalszerzője. Énekei az egész világot körbejárták. Korábbi formációja, a Delirious? minden idők egyik legismertebb keresztény zenekara. Sokszor látogatott már Magyarországra, s a Stadion2020-t megelőző Roadshow-nak is ő volt a fő vendége.

 

Noel Richards a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb brit énekese, aki pályája csúcsán megszervezett egy 45 ezres találkozót a Wembley stadionban. Az esemény felvételét megnézve látta, hogy valaki a tömegben lenget egy magyar zászlót. Ennek nyomán látogatott hozzánk, és ismerte meg az Ez az a nap! leendő vezetőit. Azóta is biztat, bátorít, tanácsol bennünket, s többször fel is lépett nálunk.


Tim Hughes
az általa alapított Worship Central-al együtt látogat majd hozzánk az Ez az a nap! Stadion 2020 eseményre. Több, világszerte ismert dalt írt, és tagja a Martin Smith által létrehozott Compassionart-nak.

Munkásságát Dove-díjjal is jutalmazták már.

 

Rajtuk kívül eddig bejelentett további külföldi és hazai előadók: Matt Maher, Amaro Del, Csiszér László, Prazsák László, Unless és PZM.

A stadionban fellépő további művészeket folyamatosan jelentjük be. Kövesd honlapunkat (www.ezazanap.hu) és közösségi média felületeinket a legfrissebb hírekért!

Az Ez az a nap! rendezvények olyan zenés alkalmak, ahol különféle generációk, felekezetek együtt vesznek részt. 2020-ban 20 éves évfordulónkhoz érkezünk, melyet szeretnék méltóképpen megünnepelni az újonnan épült Puskás Arénában. Várunk mindenkit szeretettel, találkozzunk július 18-án!