Rammstein

Rammstein  - Jegyek / Vásárlás

Bombasztikus élő show, groteszk jelmezek: a Rammstein évek óta hatással van a közönségére.

Jelenleg nincs a megadott előadóhoz/ eseményhez tartozó aktív rendezvény.

Nincs rajongói vélemény

Még nem írtak rajongói véleményt  Rammstein előadóhoz / eseményhez. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal!

Előadó- Koncert / Esemény információ

GYIK a jegyvásárláshoz- Rammstein Bécs


• Mikortól tudok jegyet vásárolni?


A jegyértékesítés 2018. november 8-án, 10-kor indul az eventim.hu oldalon. Javasoljuk, hogy az érdeklődők előzőleg hozzák létre felhasználói profiljukat az oldalon, hogy az értékesítés kezdetekor gyorsabban és könnyebben tudják megváltani jegyüket.• Hol vásárolhatok jegyet?


A hivatalos jegyértékesítés a www.oeticket.com és Eventim oldalakon történik. Minden más oldal nem hivatalos jegyértékesítőnek számít. A jogosulatlan kereskedőktől vásárolt Rammstein jegyek nem jogosítanak belépésre.


 
• Hány jegyet vásárolhatok?


Maximum 6 db jegy váltható / vásárló / rendelés. Tilos a jegyek kereskedelmi és magán célú viszonteladása! Ha a vevő megsérti a szervező által meghatározott konkrét feltételeket, vagy kísérlet tesz azok kijátszására (pl. a viszonteladás tilalmának megsértése,  a belépési korlátozás megkerülése több felhasználói profil regisztrálásával és használatával stb. ), a megrendelés törölhető.• Mi ennél többen szeretnénk részt venni a koncerten. Mi a teendőnk?


 Kérjük, más vásárló adjon le további megrendeléseket .• Hogyan fizethetek?


Fizetési módokat a www.eventim.hu oldalon találja.• Hogyan kapom meg a jegyemet?


Sikeres rendelés esetén jegyeit a választott átvételtől függően postán vagy print@home jegyként küldjük el Önnek. Sikeres rendelés esetén vásárlási visszaigazoló emailt küldünk a részletekkel.• Hogyan válthatok kerekesszékes jegyet?


Kerekesszékes jegyért kérjük, vegye fel a kapcsolatot: rollstuhlinfo@oeticket.com  vagy 0043 1 96096• Vehetek jegyet ajándékba?


A jegyek személyre szabottak, ami azt jelenti, hogy meg kell adni a felhasználó személy nevét, ami a jegyekre rá lesz nyomtatava. A névnek meg kell egyeznie a látogató személyi igazolványban szereplő nevével. Ez a belépéskor ellenőrzésre kerül.• Mit jelent a jegy személyre szabása?


A személyre szabás azt jelenti, hogy a jegy beazonosítható a tulajdonosával. Látogatói személyre szabáskor, a jegy vásárlójának neve feltüntetésre kerül a jegyen• Miért szükséges a személyre szabás?


A Rammstein koncert jegyei kizárólag jegy személyre szabással válthatóak meg, így a látogató kizárólagos joga belépni a jegyével a koncertre. Mindemellett max. 6 jegy váltható vásárlóként a koncertre.
A jegyek személyre szabása és korlátozása méltányossági okokból történik, amivel elkerülhető a másodlagos piaci értékesítés, ahol a jegyeket gyakran felfújt áron kínálják. Ez a szabályozás szükséges ahhoz, hogy minél több rajongó megkapja a lehetőséget, hogy jegyeit tisztességes áron vásárolhassa meg.• Mit kell figyelembe vennem jegyvásárláskor?


Kérjük, tartsa magánál az összes olyan személy nevét és vezetéknevét, akika jegyeket kézhez kapják. Ezeket a neveket meg kell adnia a vásárlási folyamat során.


A vásárlási folyamat során Ön:
- elfogadja az oeticket feltételeit,
- elfogadja a szervező Arcadia Live GmbH személyre szabási feltételeit,
- megerősíti, hogy a jegyek személyre szabhatóak a többi vásárló nevével.• A nevem szerepel egy jegyen, de nem tudok résztvenni a koncert?


2019. március 1. után talál itt erre vonatkozó információt.


 


Mikor érkezzünk a stadionba?


Kérjük, érkezzen időben, a kapunyitás várhatóan 17h-kor lesz. A várható forgalmi fennakadások és a belépési ellenőrzések miatt, kérjük számoljon hosszabb idővel. Köszönjük megértését.• Hogy történik majd a beléptetés a koncert napján?


Csak azok tudnak majd belépni a koncertre, akiknek teljes neve szerepel a jegyen, regisztrálva vannak a jegyértékesítő rendszerben és fényképes okmánnyak tudják igazolni magukat. A belépésre nem lesz módja, az imént felsorolt feltételeknek nem felel meg. Infópontok lesznek elérhetőek a koncert napján a helyszínen.


• Van korosztályi korlátozás?


10 éves kor alatti gyermeknek nem váltható jegy, és nem engedhetőek be a koncertre, még felnőtt kísérővel sem. Egyéb esetekben a bécsi ifjúsági védelmi törvény érvényes.


 


 


 


 


 • Az alábbi tárgyak bevitele a koncertre tilos:
o Fényképezőgépek levehető objektívekkel vagy gyújtótávolsággal, amelyek meghaladják a 200 mm-t
o minden videó kamera
o Go Pro
o Tablet
o Selfie botok
o esernyő
o Dobozok, üvegpalackok, PET palackok
o TetraPaks 0,25l-nél nagyobb
o Tupperware/ műanyag dobozok ételeknek
o Tupperware/műanyag üvegek
o laptop
o zenészeknek szánt ajándék
o hangfelvevő eszköz
o Power bank, melyek egy átlagos okostelefon méreténél 2x nagyobbak
o Laser Pointer
o Elemlámpák, kerékpár lámpák
o A3 méretnél nagyobb poszterek
o bármilyen zászlórúd
o üveg tárolók (parfüm, dezodor stb.)
o spray flakonok (dezodor, haj spray stb.)
o tűzijáték, csillagszóró
o bármilyen fegyver (beleértve kések, paprika spray stb.)
o drónok
o távcső
o zajcsináló eszközök
o egyéb nagy méretű tárgyak (hátizsák, bőrönd, fotel, szék, gördeszkák, ülőpárnák)A szervező Arcadia Live GmbH általános szerődési feltételei a www.arcadia-live.com/agb oldalon találhatóak.


 


A Rammstein egy indusztriális metál zenekar Berlinből, Németországból. 1994-ban alakultak és a csapat az alábbi tagok áll:
Till Lindemann (vezető énekes), Richard Z. Kruspe (gitár és vokál), Paul H. Landers (gitár és vokál), Oliver “Ollie” Riedel (basszus gitár), Christoph “Doom” Schneider (dob) and Christian “Flake” Lorenz (billentyűs).
Főként német nyelven szerzik dalaikat, azonban kiadtak már spanyol, francia, orosz és angol számokat is. Világszerte több, mint 20 millió lemezt adtak el.