Jack Canfield egész napos szemináriumot tart Pozsonyban „A siker titka" címmel, amely egyedülálló alkalom a résztvevők számára, hogy egy nagy lépést tegyenek személyiségük fejlesztése valamint vállalkozásuk fellendítése terén, tökéletesítsék irányítási módszereiket és stratégiájukat, vagyis egyszerűen sikereket érjenek el. A világhírű JPMorgan, General Electric, Fedex vagy HSBC vállalatok legbefolyásosabb topmenedzserei hallgatnak Jack Canfield szavára, amelynek köszönhetően hatékonyabbak dolgoznak, jelentős előrehaladást érnek el az üzleti életben, saját és alkalmazottaik motivációja terén.  

Saját maga is rendkívül sikeres vállalkozó, könyvei több mint 112 millió példányszámban keltek el, 1 milliárd dollár feletti forgalmat ért el, a The Opus a The Secret című legsikeresebb személyiségfejlesztő filmek közreműködője, több mint 60 bestseller szerzője.

A személyiség fejlesztése, a sikertrénerekkel való együttműködés, a motivációs szemináriumok a menedzseri tevékenység és az üzleti élet elengedhetetlen részét képezik a fejlett országokban. Szlovákia ezen a területen még gyerekcipőben jár, azonban a trend azt mutatja, hogy a menedzserek, vállalkozók és üzletemberek részéről egyre nagyobb az érdeklődés e szakterület iránt Szlovákiában is. A munkafolyamatok hatékonyságának növelése, a stratégiák javítása, a teljesítménynövelés és a pozitív motiváció, mind-mind a jobb eredmények elérésének eszközei, amelyek különös fontossággal bírnak a jelenlegi gazdasági válsággal megpecsételt időszakban.

A siker titka című szeminárium azonban a széles nyilvánosság számára is szól. Jack Canfield hétköznapi emberek százezreinek változtatta meg életét szerte a világon, akik alapelveinek köszönhetően elérték személyes és szakmai céljaikat. A laikus nyilvánosság körében elsősorban az Erőleves a léleknek című könyv társszerzőjeként ismert, amely az elmúlt 15 év  legkelendőbb könyvei közé tartozik, és amelyet 47 nyelvre fordítottak le. Ezzel a művével a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült a világ legtöbb dedikált példánya címén. A másik rekordot azzal érte el, hogy egyidejűleg 7 könyve szerepelt a New York Times bestseller-listáján.

A siker titka című szeminárium 2010. június 26-án kerül megrendezésre Pozsonyban az Incheba Expo Arénában.
 
 >Jack Canfield Jegyek<

Valamennyi szükséges információ a www.siker-titka.eu címen érhető el.
Vissza a Hírekhez