Hírek

Látogass Londonba!

Tervezze meg utazását és velünk biztosan nem marad le London legjobb rendezvényeiről. Vágjon bele egy feledhetetlen és egyedülálló utazásba.

06dec


Látogass Londonba

 

Az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy regisztál az eventim.co.uk oldalon és már le is foglalhatja jegyeit kedvenc rendezvényeire. Csupán ennyi! Kérjük, ne feledje, hogy a díjjak eltérnek az eventim.hu szolgáltatási díjaitól.

London Eye: 2013.03.31-ig

Éjszaka vagy akár nappal, a London Eye csodás londoni kilátást kínál, ahonnan látható a Big Ben, Buckingham Palota, Szt. Pál Székesgyház, Westminster Apátság and Trafalgar Tér. Egy kihagyhatatlan élmény, amit Londonban feltétlenül látnunk kell!

 

Hampton Court Palace : 2013.03.31.03-ig

Látogasson el a Hampton Court Palotába és fedezze fel annak rejtett titkait!

 

 

Egy eredeti túra: 2013.03.31-ig

Pattanjon fel velünk a buszra és fedezzük fel együtt London látványosságait kényelmesen és biztonságosan. Hozza ki a legtöbbet a túrából, mi sok szórakozást és angol nyelvű kommentárt bizotsítunk Önnek ehhez!

 

Billy Elliot: 2012.12.15-ig

Megdöbbentő zene, nagyszerű tánc előadás és csodálatos hangzás Sir Elton John előadásában. Garantáltan felejthetetlen estét biztosít fiatalnak és idősebbnek egyaránt!

 

Chicago: 2012.01.26-ig

Egy este az 1920-as évek Amerikájában: Váltsa meg most jegyeit az egyik legnépszerűbb Broadway musicalre, mely egyike a  leghosszabb ideig játszott darabnak a West End-en.Garantáltan le fogják nyűgözni a nagyszerű tánc előadások és az 1920-as évek gyönyörű öltözékei.

 

Az Oroszlánkirály: 2012.09.09-ig

Az “Oroszlánkirály”-gyönyörű történet, ami nem csak a fiatalokat nyűgözi le. Olyan showt láthatunk, mely tele van fényekkel, lenyűgöző előadásokkal, csodaszép jelmezekkel, és amitől biztos, hogy az előadás végére mindent könnyű szívvel és csupa napsütésben fogunk látni!

 

A Jersey Fiúk:2012.10.22-ig

A 21 nagy nemzetközi díjjas előadás a londoni Edward Herceg színházban tekithető meg. „Túl szép, hogy igaz legyen“, „Oh, micsoda fantasztikus este lesz“ és a „A tömeg megvadul“ csak néhány vélemény a jóismert “New York” újságból.

 

Nyomorultak:2012.01.31-ig

1980 óta a Nyomorultak musicalben mindig csodálatos és tehetséges előadóművészeik tündököltek, és a darabot már több, mint 55 millió ember látta 40 országban, mely még ma is az egyik legkedveltebb előadás. A szenvedélyen és megsemmisülésen alapuló történt Victor Hugo rengénye alapján készült.

 

Mamma Mia!: until 20.10.2012

Egy görög sziget, szabadság érzés, és egy csokor ABBA sláger- ezek az összetevői egy tökéletes és feledhetetlen estének, csupán csak jókedv, amit magával kell hoznia!

 

Az Operaház Fantomja : 2012.04.28-ig

Andrew Lloyd Webber siker musicale már 24 éves és most olyan mozgásban és szépségben látható, mint még soha ezelőtt! A tragikus szerelmi történet, a lenyűgöző jelmezek és a mesés speciális effektusok egyedülálló színházi élménnyé varázsolják az estét, amelyet soha nem fog elfelejteni!

 

Shrek - The Musical: until 21.10.2012

Végre elkészült- 2011. májusában elkészült a film színházi adaptációja, mely Londonba látogat, hogy elhozzon Önnek egy mesékkel és hősökkel teli fantázia világot , ahol egyetlen küldetés van: Védeni és megóvni a hercegnőt! Egy musical, ami azért készült, hogy elvarázsolja közönségét!

 

Vissza a Hírekhez