Látogass Londonba

 

Az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy regisztál az eventim.co.uk oldalon és már le is foglalhatja jegyeit kedvenc rendezvényeire. Csupán ennyi! Kérjük, ne feledje, hogy a díjjak eltérnek az eventim.hu szolgáltatási díjaitól.

London Eye: 2013.03.31-ig

Éjszaka vagy akár nappal, a London Eye csodás londoni kilátást kínál, ahonnan látható a Big Ben, Buckingham Palota, Szt. Pál Székesgyház, Westminster Apátság and Trafalgar Tér. Egy kihagyhatatlan élmény, amit Londonban feltétlenül látnunk kell!

 

Hampton Court Palace : 2013.03.31.03-ig

Látogasson el a Hampton Court Palotába és fedezze fel annak rejtett titkait!

 

 

Egy eredeti túra: 2013.03.31-ig

Pattanjon fel velünk a buszra és fedezzük fel együtt London látványosságait kényelmesen és biztonságosan. Hozza ki a legtöbbet a túrából, mi sok szórakozást és angol nyelvű kommentárt bizotsítunk Önnek ehhez!

 

Billy Elliot: 2012.12.15-ig

Megdöbbentő zene, nagyszerű tánc előadás és csodálatos hangzás Sir Elton John előadásában. Garantáltan felejthetetlen estét biztosít fiatalnak és idősebbnek egyaránt!

 

Chicago: 2012.01.26-ig

Egy este az 1920-as évek Amerikájában: Váltsa meg most jegyeit az egyik legnépszerűbb Broadway musicalre, mely egyike a  leghosszabb ideig játszott darabnak a West End-en.Garantáltan le fogják nyűgözni a nagyszerű tánc előadások és az 1920-as évek gyönyörű öltözékei.

 

Az Oroszlánkirály: 2012.09.09-ig

Az “Oroszlánkirály”-gyönyörű történet, ami nem csak a fiatalokat nyűgözi le. Olyan showt láthatunk, mely tele van fényekkel, lenyűgöző előadásokkal, csodaszép jelmezekkel, és amitől biztos, hogy az előadás végére mindent könnyű szívvel és csupa napsütésben fogunk látni!

 

A Jersey Fiúk:2012.10.22-ig

A 21 nagy nemzetközi díjjas előadás a londoni Edward Herceg színházban tekithető meg. „Túl szép, hogy igaz legyen“, „Oh, micsoda fantasztikus este lesz“ és a „A tömeg megvadul“ csak néhány vélemény a jóismert “New York” újságból.

 

Nyomorultak:2012.01.31-ig

1980 óta a Nyomorultak musicalben mindig csodálatos és tehetséges előadóművészeik tündököltek, és a darabot már több, mint 55 millió ember látta 40 országban, mely még ma is az egyik legkedveltebb előadás. A szenvedélyen és megsemmisülésen alapuló történt Victor Hugo rengénye alapján készült.

 

Mamma Mia!: until 20.10.2012

Egy görög sziget, szabadság érzés, és egy csokor ABBA sláger- ezek az összetevői egy tökéletes és feledhetetlen estének, csupán csak jókedv, amit magával kell hoznia!

 

Az Operaház Fantomja : 2012.04.28-ig

Andrew Lloyd Webber siker musicale már 24 éves és most olyan mozgásban és szépségben látható, mint még soha ezelőtt! A tragikus szerelmi történet, a lenyűgöző jelmezek és a mesés speciális effektusok egyedülálló színházi élménnyé varázsolják az estét, amelyet soha nem fog elfelejteni!

 

Shrek - The Musical: until 21.10.2012

Végre elkészült- 2011. májusában elkészült a film színházi adaptációja, mely Londonba látogat, hogy elhozzon Önnek egy mesékkel és hősökkel teli fantázia világot , ahol egyetlen küldetés van: Védeni és megóvni a hercegnőt! Egy musical, ami azért készült, hogy elvarázsolja közönségét!

 

Vissza a Hírekhez