Hírek

CEWE FOTÓKÖNYV

10ápr


CEWE FOTÓKÖNYV – és az emlékek tovább élnek!

 Mi lehet a közös egy külföldi koncertben, egy jó színházban, dedikált koncertjegyekben, vagy csak életed legjobb bulijában? Az emlék, amit ha nem ragadsz meg, idővel elhalványul!

 

DE! ha készítesz egy CEWE FOTÓKÖNYVET, amelybe minden digitális felvételed, a bescannelt belépőket, buszjegyeket stb. beleteszel még unokáidnak is meg tudod mutatni, milyen menő életet éltek nagyszülei egykoron.

A CEWE FOTÓKÖNYV nem más, mint egy ingyenesen letölthető szoftverrel, baromi egyszerűen, akár percek alatt összeállítható digitalizált fotóalbum. Kis-, közepes- vagy akár XXL-es (42x30cm) méretet is választhatsz, nem csak az emlékek nagyságának függvényében. Rendelheted ragasztott gerinccel, kemény borítóval, vagy tűzött füzet formátumban, bőrkötésben vagy prémiumvászon borítással.

A minimális oldalszám 26, ezt bővítheted kiviteltől függően akár 130 oldalig is. Egy oldalra annyi képet tehetsz, amennyit csak akarsz, de az is jól néz ki, ha egy ütős képet helyezel pl. az oldal hátterébe. A képekhez írhatsz feliratokat, egy, a programhoz tartozó képszerkesztővel manipulálhatod őket, kereteket, háttereket tehetsz köréjük.

Ha elkészültél a remekművel, csak egy kattintás és Online meg is tudod rendelni a gyártását. Az átvétel történhet házhozszállítással vagy személyes átvétellel az ország számos pontján található átvevőhely egyikén, kiviteltől függően akár már 5 munkanapon belül.

Miután kézhez kaptad elkészült CEWE FOTÓKÖNYVED még ne dőlj hátra, az összeállítás a könnyebb része volt, a neheze most jön – egyedi példányodat megmenteni a többi rajongó keze elől!

A CEWE FOTÓKÖNYV ezen kívül bármilyen alkalomra tökéletes ajándék, nagyszülőknek, keresztszülőknek, esküvőre, ballagásra…csak a fantáziád szab határt.

 

CEWE FOTÓKÖNYV készítés >>

 

 

Vissza a Hírekhez