Hírek

Fesztiválozz velünk!

Már alig várod, hogy elkezdődjön az idei szezon? Ne maradj le Európa legjobb fesztiváljairól, amikről garantáltan jó emlékekkel térhetsz haza!

26ápr

 

FESZTIVÁLOK AUSZTRIÁBAN

Nova Jazz Blues Night

FM4 Frequency

Two days a Week 2012

Sunsplash

 


Fesztiválok CSEHORSZÁGBAN

Masters of Rock 2012


FESZTIVÁLOK SZERBIÁBAN

 

WARRIOR'S DANCE FESTIVAL : Szeptember, Belgrád
A világhírű The Prodigy zenekar vendégeskedik az idei, az AAA Production által bemutatott "WDF" fesztiválon. Belgrád- szeptember 15.

 

Internacionalni džez festival Nišville 2012 : Augusztus, Niš
Az idei fesztivál olyan fellépőtt tartogat, mint Jean Luc Ponty, francia hegedűművész és zeneszerző, egyik legismertebb jazz rock és jazz zenész Osibisa-ból, aki két nagyszerű énekessel fog fellépni, Joao és Mario David Linx társaságában.FESTIVÁLOK ROMÁNIÁBAN

 

ARTmania Festival 2012 : Augusztus, Sibiu
Az ARTmania Fesztivál idén Sibiu-ban várja a művészetek szerelmeseit széles kulturális program sorozattal, melyet koncertek, kiállítások, workshop-ok, és még sok különleges képzőművészeti program színesít.


FESZTIVÁLOK BULGÁRIÁBAN

TANGRA ECO ART DANCE FESTIVAL - Tickets ©TANGRA ECO ART DANCE FESTIVAL : Augusztus
Csak 200 km-re Szófiától (Bulgária), 140 km-re Thessalonikitől (Görögország), 280 km-re Skopjetől (Macedónia). A tangrism egy filózófia háromság a következő összetevőkből: Tan (világegyetem), Nak (ember) and Ra (Isten), egyesítve egy egyetemes, mélyértelmű filozófiai formulává. A fesztivál fő célja egy misztikus hely létrehozása Bulgária gyönyörű környezetében.

További fesztiválok:

Spirit of Burgas


FESZTIVÁLOK SZLOVÉNIÁBAN

 

Schengenfest '12 - Tickets ©Schengenfest '12 : August, Vinica
SCHENGENFEST - FESTIVAL OF SOUND, SUN AND FUN!!! Schengenfest-en Szlovénia és külföldi zenei fellépők, számos sport és kultúrális esemény várja a látogatókat. Minden évben valami új dologgal színesítve. Idén a központi téma az ökológia, így minden zöldbe öltözik majd.


 


FESZTIVÁLOK HORVÁTORSZÁGBAN

TERRANEO FESTIVAL 2012 - Tickets ©Terraneo Festival: Augusztus, Šibenik
A Terraneo zenei fesztivál idén második alkalommal kerül megrendezésre, augusztus 7-9. között. 3 nap zenei kínálat és 5 napig tartó kempingezés...garantáltan nyári hangulat!

 

FESZTIVÁLOK SZLOVÁKIÁBAN

Festival Konvergencie


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a Hírekhez