FESZTIVÁLOK AUSZTRIÁBAN

Nova Jazz Blues Night

FM4 Frequency

Two days a Week 2012

Sunsplash

 


Fesztiválok CSEHORSZÁGBAN

Masters of Rock 2012


FESZTIVÁLOK SZERBIÁBAN

 

WARRIOR'S DANCE FESTIVAL : Szeptember, Belgrád
A világhírű The Prodigy zenekar vendégeskedik az idei, az AAA Production által bemutatott "WDF" fesztiválon. Belgrád- szeptember 15.

 

Internacionalni džez festival Nišville 2012 : Augusztus, Niš
Az idei fesztivál olyan fellépőtt tartogat, mint Jean Luc Ponty, francia hegedűművész és zeneszerző, egyik legismertebb jazz rock és jazz zenész Osibisa-ból, aki két nagyszerű énekessel fog fellépni, Joao és Mario David Linx társaságában.FESTIVÁLOK ROMÁNIÁBAN

 

ARTmania Festival 2012 : Augusztus, Sibiu
Az ARTmania Fesztivál idén Sibiu-ban várja a művészetek szerelmeseit széles kulturális program sorozattal, melyet koncertek, kiállítások, workshop-ok, és még sok különleges képzőművészeti program színesít.


FESZTIVÁLOK BULGÁRIÁBAN

TANGRA ECO ART DANCE FESTIVAL - Tickets ©TANGRA ECO ART DANCE FESTIVAL : Augusztus
Csak 200 km-re Szófiától (Bulgária), 140 km-re Thessalonikitől (Görögország), 280 km-re Skopjetől (Macedónia). A tangrism egy filózófia háromság a következő összetevőkből: Tan (világegyetem), Nak (ember) and Ra (Isten), egyesítve egy egyetemes, mélyértelmű filozófiai formulává. A fesztivál fő célja egy misztikus hely létrehozása Bulgária gyönyörű környezetében.

További fesztiválok:

Spirit of Burgas


FESZTIVÁLOK SZLOVÉNIÁBAN

 

Schengenfest '12 - Tickets ©Schengenfest '12 : August, Vinica
SCHENGENFEST - FESTIVAL OF SOUND, SUN AND FUN!!! Schengenfest-en Szlovénia és külföldi zenei fellépők, számos sport és kultúrális esemény várja a látogatókat. Minden évben valami új dologgal színesítve. Idén a központi téma az ökológia, így minden zöldbe öltözik majd.


 


FESZTIVÁLOK HORVÁTORSZÁGBAN

TERRANEO FESTIVAL 2012 - Tickets ©Terraneo Festival: Augusztus, Šibenik
A Terraneo zenei fesztivál idén második alkalommal kerül megrendezésre, augusztus 7-9. között. 3 nap zenei kínálat és 5 napig tartó kempingezés...garantáltan nyári hangulat!

 

FESZTIVÁLOK SZLOVÁKIÁBAN

Festival Konvergencie


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a Hírekhez