Hírek

Nyári színház Ausztriában

Ne hagyja ki az idei nyári szezon legjobb színházi előadásait...Ausztriában!

05ápr

 


SZENT MARGIT OPERA FESZTIVÁL: Július-Augusztus, St. Margarethen, Ausztria

2012-ben, a Szent Margit Opera Fesztiválon láthatjuk Georges Bizet operáját, a “Carmen”-t. A mozgó zene jól megválasztott összjátéka, nagy érzelmek, csodás gazdagság és kivételes művészek várják a látogatókat.

 

 


Gars am Kamp: Július-Augusztus, Gars am Kamp, Ausztria

A Babenberg várrom festői környezete nagy közönséget csábít az első fesztivál óta, melyet 1990-ben rendeztek meg. Szeretnénk most Önt is meghívni, hogy része lehessen egy felejthetetlen szabadtéri operaestnek “Rigoletto”-val, a Gars am Kamp-ban!

 

 


Mörbisch: Július-Augusztus, Mörbisch, Ausztria

A “Denevér” Johann Strauss egyik legismertebb operettje, a bécsi operett aranykor csúcspontja. Jöjjön el Ön is és engedje, hogy elvarázsolják a világhírű, gyönyörű dallamok a Mörbisch-tó színpadán.

 

 


Elina Garanca – Klasszikusok a Dómnál: 2012. Július 12., Linz, Ausztria

A litván mezzo-szoprán Elina Garanca biztosan el fogja kápráztatni közönségét az ismert opera klasszikusokkal a Dóm téren, Linzben.

 

 


Szabadtér – Eszterházy Kastély : Július-Augusztus, Eisenstadt, Ausztria

Ezen az első osztályú opera gálán-háttérben a romantikus palota gyönyörű kertjével- Joseph Calleja és María Martínez a legismertebb olasz és francia áriákat és duetteket adják majd elő, hogy bemutassák a klasszikus musical dalok szépségét.

Vissza a Hírekhez