Tourist Attractions


London Eye

2000 óta több, mint 34 millió látogató járt a London Eye-ban, ami most elsőként élő műsorral is jelentkezik:
egy látványos 4D előadással, mely garantáltan különleges élményt nyújt.

 


British Music Experience

Élje át a brit populáris zene ragyogó történelmét és tekintse meg az új Philip Lynot Kiállítást.

 

 

Original Tour

Pattanjon fel velünk a buszra és fedezzük fel együtt London látványosságait kényelmesen és biztonságosan. Hozza ki a legtöbbet a túrából, mi sok szórakozást és angol nyelvű idegenvezetést bizotsítunk Önnek!

 

   
   
   London’s West End!

 

Disney’s The Lion King

Az “Oroszlánkirály”-gyönyörű történet, ami nem csak a fiatalokat nyűgözi le. Olyan showt láthatunk, mely tele van fényekkel, lenyűgöző játékkal, csodaszép jelmezekkel. Biztos, hogy az előadás végére mindent könnyű szívvel és csupa napsütésben fogunk látni!

 

   

 

 

 

Phantom Of The Opera

The legendary, unforgettable musical is now in its 24th year, and still as popular and moving as ever. Phantom of the Opera tickets are on sale at Eventim.

   Shrek The Musical

Végre elkészült! 2011. májusában elkészült a film színházi adaptációja, mely Londonba látogat, hogy elhozzon Önnek egy mesékkel és hősökkel teli fantáziavilágot , ahol egyetlen küldetés van:
védeni és megóvni a hercegnőt!
Egy musical, ami azért készült, hogy elvarázsolja közönségét!


Mamma Mia

Egy görög sziget, szabadság érzés, és egy csokor ABBA sláger- ezek az összetevői egy tökéletes és feledhetetlen estének. Csupán csak jókedv, amit magával kell hoznia!

    Billy Elliot: 2012.12.15-ig

Megdöbbentő zene, nagyszerű tánc előadás és csodálatos hangzás Sir Elton John előadásában. Garantáltan felejthetetlen estét biztosít fiatalnak és idősebbnek egyaránt!

   Chicago: 2012.01.26-ig

Egy este az 1920-as évek Amerikájában: Váltsa meg most jegyeit az egyik legnépszerűbb Broadway musicalre, mely egyike a leghosszabb ideig játszott darabnak a West End-en.Garantáltan le fogják nyűgözni a nagyszerű tánc előadások és az 1920-as évek gyönyörű öltözékei.

   A Jersey Fiúk:2012.10.22-ig

A 21 nagy nemzetközi díjjas előadás a londoni Edward Herceg színházban tekithető meg. „Túl szép, hogy igaz legyen“, „Oh, micsoda fantasztikus este lesz“ és a „A tömeg megvadul“ csak néhány vélemény a jóismert “New York” újságból.

   Nyomorultak:2012.01.31-ig

1980 óta a Nyomorultak musicalben mindig csodálatos és tehetséges előadóművészeik tündököltek, és a darabot már több, mint 55 millió ember látta 40 országban, mely még ma is az egyik legkedveltebb előadás. A szenvedélyen és megsemmisülésen alapuló történt Victor Hugo rengénye alapján készült.

 

 

   
   

 

 

Vissza a Hírekhez