Hírek

Ősz Belgrádban

Belgrád híres éber és szórakoztató éjszakai életéről, joggal. Látogasson el a szerb fővárosba és élvezze ki minden pillanatát!

24szept


AUTUMN IN BELGRADE

 


PACO DE LUCIA,
Október 18., Sava Center

Paco de Lucia neve a flamenco gitár szinonímája, korának legnagyobb művésze. Ő volt az első spanyol gitáros, aki megkapta a bostoni Berklee Egyetem díszdoktori címét.

 STEVE VAI,
Október 30., KOMBANK Arena

Steve Vai gitár virtuóz, zeneszerző és producer, végtelen kreativitással ésjátékkal. Több, mint 3 évtizedes karrier, 15 millió eladott album és három Grammy-díj emeli hírnevét. Ne hagyja ki Ön sem a nem mindennapi koncertet.

 


 


USPAVANA LEPOTICA,
November 08., KOMBANK Arena

Egy brilliáns társulat, melynek részét képezi az orosz klasszikus balett iskola is. Klasszikus elegancia, a 21. század frissessége, tökéletes tánc előadás, pompás jelmezekkel és díszletekkel.

 

 


Disney on ice - ZABAVA POČINJE!,
November 15. – 18., KOMBANK Arena

A KOMBANK ARENA November 15-18. között várja a családokat egy nem mindennapi eseményre. Fellép több, mint 50 klasszikus és kortárs Disney karakter egy elragadó előadás keretében.

 


 


JENNIFER LOPEZ,
November 20., KOMBANK Arena

Színésznő, előadó, zenei művész, film & TV producer, divat designer, előadó. Jennifer Lopez-t joggal nevezik az egyik legenergikusabb és legünnepeltebb előadónak szerte a világon.

 


 

 

 


STOMP,
November 28. – December 01., Sava Center

Világszenzáció - STOMP , melyre szerte a világon azonnal elfogynak a jegyek, most Belgrádban ad emlékezetes koncertet. Ne hagyja ki Ön sem!

 


 

 

 


THE CRANBERRIES,
December 04., KOMBANK Arena

Az ír pop-rock banda, a The Cranberries visszatér a világ zenei színpadára a nagy turnéjuk keretén belül, melynek első állomása Belgrád lesz.

 


 

 

 


BELGRADE UNDERGROUND,
egész ősszel, Belgrade Underground

Tekintsük meg Belgrád földalatti világát: tíz barlangot és üreget, faragott mészkő sziklákat, több száz földalatti alagutat, számtalan eltemetett kutat, és fallal körülvett folyókat.

 


 

Vissza a Hírekhez