Hírek

LGT Koncert Információ

13febr

Tisztelt Koncertlátogatók, Kedves Közönség !

A jegyüzérek elleni lassan 20 éves  küzdelmünk részeként, mindhárom napra 100 – 100 - 100 db. belépőjegyet lefoglaltunk a rendszeren, és azokat a koncertek napján felszabadítjuk, és az Aréna jegypénztárában elérhetővé tesszük, hogy  a későn döntők, vagy érkezők is biztonságban tudjanak belépőjegyet vásárolni.   Tehát mindhárom napon érdemes akár még este is elindulni, garantáljuk, hogy az Aréna jegypénztárában lehet majd hivatalos belépőjegyet vásárolni. Ezen kívül a Ticket Express nyitvatartási idejében hétvégén is tudnak az Arénán kívül is belépőt venni, valamint a Ticket Express www.tex.hu oldalán a  Print at Home szolgáltatás non-stop működik.   
 A fentiek intézkedéseket az Önök biztonsága érdekében hoztuk, ezért kérjük, hogy utcán, metrón, aluljáróban, ellenőrizhetetlen internetes apróhirdetésen ,  ne vegyenek belépőt, mert azzal nagy valószínűséggel nem fognak tudni a koncertekre bejutni, a hamis jegyekből adódó károkért  pedig nem   tudunk felelősséget vállalni.
Szintén nincs sok értelme az utcán és főleg az Aréna környékén kínált un. 0-s, vagy szakmai, vagy tiszteletjegyeket olcsón megvásárolni, ezek a jegyek csak karszalaggal érvényesek, a produkcióban dolgozó személyzet pedig csak fényképes és névre szóló igazolvánnyal tud belépni az Arénába.  
A koncertek pontosan 19.00. órakor kezdődnek, ezért  érdemes időben elindulni.
Szintén az Önök érdekében a koncert előtt tűzszerészeti átvizsgálást tartunk az Arénában, ezért a bejáratoknál fokozottabb lesz a ruházat és táska átvizsgálás, ezért kérjük, táskáikat, zsebeiket nézzék át még otthon, hogy ne legyen Önöknél a belépőjegyek hátoldalán feltüntetett tiltott tárgy, így Önök is megkönnyítik és meggyorsítják a beléptetést. Érdemes a belépőjegyek hátoldalán található szöveget is gondosan elolvasni.

Sok szeretettel várjuk Önöket és nagyon jó szórakozást kívánunk !

Vissza a Hírekhez