Hírek

Peter Gabriel Koncert- Zágráb

ELMARAD

05szept

Sajnálattal tudatjuk, hogy a zágrábi Peter Gabriel koncert 2013. október 5-én elmarad a szervező, Adria Entertainment fizetésképtelensége miatt.

Peter Gabriel nagyon sajnálja a szervező okozta helyzetet, ezért a koncertre jegyet vásárlóknak felajánlja, hogy a megváltott jegyek az ugyanazon napon, azaz 2013. október 5-én Belgrádban megrendezendő koncertjére érvényesek lesznek. Az így érkezőknek welcome drink-et és külön kapun való belépést biztosít a művész és az Arena Belgrad.
Azok, akik úgy döntenek, hogy nem mennek el a belgrádi koncertre, a művész egy koncertfelvételt ajánl fel. A felvétel igényléséhez kérjük küldje el a jegyen található vonalkódot és email címét a so@eventim.hr címre.
További információt a www.petergabriel.com és www.eventim.hr oldalon talál.

A zágrábi koncertre megváltott jegyeket be kell váltani a belgárdi koncertre érvényes jegyre, melyet a vásárlók Belgrádban, a koncert helyszínén található jegypénztárban tudnak megtenni a koncert napján 10.00-tól (2013.10.05.).
A jegypénztár a belgrádi Kombank Arena-ban található.
A vásárlók ugyanolyan kategóriába és helyre szóló jegyet kapnak, melyet Zágrábba váltottak, minden egyéb járulékos költség nélkül.
(A fenti módon a jegyek cseréje csak a NEM Horvátországban váltott jegyekre lehetséges).

Az alábbi linkeken további információt talál:
- Kombank Arena elhelyezkedéséről http://www.kombankarena.rs/scc/page/28/%D0%93%D0%B4%D0%B5+%D1%81%D0%B5+%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%BE
- Kombank Arena-ról  http://www.kombankarena.rs/
- Szállás lehetőségekről http://www.navidiku.rs/firme/hoteli-beograd
- Belgrádról http://www.beograd.rs/


Azon vásárlók, akik nem tudnak elmenni a belgrádi koncertre visszaválthatják jegyeiket a vásárlás helyszínén.

Vissza a Hírekhez