Az online jegyértékesítés 2014. október 30-án reggel 11 órakor indul!

A kiskorúak védelme érdekében jegyvásárlásnál kérjük, vegye figyelembe az alábbi biztonsági korlátozásokat:

12 éven aluli gyermekek állójegyet sem szülői, sem kísérő felügyelettel nem válthatnak.

12-16 év közötti látogatóink felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be az álló részére, felnőtt kísérővel válthatnak állójegyet (egy szülő max. két kiskorú gyermeket kísérhet).

14 éven felüliek ülőjegyet kísérő nélkül is válthatnak.
16 éven felüliek felnőtt kísérő nélkül válthatnak állójegyet.

A szülőknek és kísérőknek saját jeggyel kell rendelkezniük, és a koncert teljes időtartama alatt figyelniük kell a hozzájuk tartozó kiskorúakra. Biztonsági okokból egy szülő vagy kísérő max. 2 kiskorút kísérhet. A szülőknek és kísérőknek nagykorúaknak kell lenniük.

Felhívjuk figyelmüket, hogy minden 18 éven aluli gyermeknek személyazonosító okmánnyal (diákigazolvány) kell rendelkeznie, melyet a stadion biztonsági szolgálata azonosítás céljából a bejáratnál annak bemutatására kötelezhet, valamint a szervező fenntartja a jogot arra, hogy a kísérő személyeket is a személyazonosító okmány bemutatására kérhet fel.

A stadion biztonsági szolgálata nem felügyel a 12 éven aluli gyermekekre, ezért a 12 éven aluliak  – kivétel nélkül- nem tartózkodhatnak és várakozhatnak a stadion területén felnőtt kísérő nélkül.  Az Ernst-Happel-Stadionban  éppen ezért nem lesz külön várószoba a szülőknek és kísérőknek.

A megvásárolt jegyeket nem lehet visszaváltani. A stadion nem árusít majd alkoholos italokat.

Stadium címe
Ernst-Happel-Stadion
Meiereistraße 7
A-1020 Bécs

Időbeosztás
15:00 Early entry
15:30 Kapunyitás
18:15 Előzenekar
19:30 One Direction
21:45 Koncert vége

További információ:
A stadion területére csak Tetra Pak dobozos üdítőt lehet bevinni, max. 0,5 l mennyiségben. Az Ernst Happel Stadionban étel és ital (nem alkoholos) vásárlása biztosított lesz. A hangos zene ártalmas lehet a hallásra- kérjük, védekezzen ellene! A bejáratnál kérhet ingyenes füldugót.  Kérjük, ne hozzon magával semmilyen ajándékot vagy transzparenst.  A stadion terültére esernyővel nem léphet be.

Vissza a Hírekhez