11. DECATHLON FittAréna  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

2016 - ban is közel 6000 négyzetméteres területen edzhetünk együtt a legnépszerűbb fitnesz prezenterek óráin a 11. DECATHLON Nagyszínpadon. Az órarendet idén is a résztvevők igényei szerint állítjuk össze. A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráira ismét több ezres tömeg mozdul majd együtt.

Az esemény részeként ismét felépül egy 4000 négyzetméteres Fitnesz Park és Életmód Expo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.

A tematikus termek kínálata is tovább bővül, a nagyszínpad küzdőtere mellett több mint 3600 négyzetméteren próbálhatunk ki különleges aerobik-, és fitneszstílusokat. A korábbi évek edzései mellé a küzdősportok és a testépítés irányzatai is csatlakoznak 2016 őszén. A SYMA Rendezvényközpont tágas csarnokainak köszönhetően tovább növeljük a programok számát és választékát.

Az eseményekkel kapcsolatos legfrissebb hírekért KATTINTS a http://fittarena.hu/category/hirek/ ! - re
A 2015-ös eseményről néhány mondatban:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     A Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban feketén-fehéren kiderült,  hogy a FittAréna kapcsán miért is jogos az elnevezés: „az ország legfittebb napja”. Egyedülálló rendezvénynek tartják a résztvevők, az oktatók és a szervezők is ezt az eseményt. Idén is remek program alakult ki, nem csoda, hogy  a nap során szinte lépni sem lehetett egyik teremben sem: 5850-en töltötték  közös mozgással a vasárnapot.  A nagyszínpadon olyan kitűnő előadók tartották közel egy órás kőkemény óráikat, mint, Béres Alexandra, Katus Attila, Péntek Enikő, Varró Gyula, Tatarek Rezső, Rubint Réka és Schobert Norbert, és még hosszan sorolhatnánk.

12 tematikus teremben, több mint 200 fellépővel zajlottak a legújabb trendeknek megfelelő órák, miközben a látogatókat 4000 m2 alapterületű Fitnesz Park és Életmód Expo fogadta több mint 100 kiállítóval.

 Az esemény szervezője: a BSI - A hazai szabadidősport-rendezvényszervezők piacvezetője.