11.Fitnesznap  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

11.Fitnesznap

2017-ben március 18-án tizenegyedik alkalommal mozoghatunk együtt a BOK Csarnokban ( volt SYMA Sport-és Rendezvényközpontban), ahol több, mint 17 színpadon 110 óratípussal és 200 fellépővel különböző színpad kínálatából csemegézhetünk.
A tavalyi évben több mint 3400 résztvevővel abszolút rekordot döntött az esemény – ennyien még soha nem mozogtak együtt a Fitnesznap történetében!                                                                                                                                                                                                                2017-ben újabb színpadok és programok nyílnak a mozogni vágyók előtt, ez lesz a tavasz egyik legnagyobb aerobik eseménye Magyarországon!
A Nagyszínpad mellett ismét  tovább bővül a funkcionális trainingek és a saját testsúlyos edzések választéka is. Így a férfiak számára is számos programot biztosít a rendezvény.
A modern funkcionális edzésmódszerek mellett szakemberek kísérnek el az erőnléti tréningek világába, valamint segédkeznek a legújabb technikák elsajátításában. Emellett természetesen nem hiányozhat a programból a Group Cycling fergeteges órái sem!                                              
Az Életmódexpo és Fitneszpark minden eddigi méretet felülmúlt, így 2016-ban már 6000 négyzetméteren lehetett kipróbálni a legújabb eszközöket, trendeket, valamint kedvezményes áron megvásárolni a sporttermékeket, kiegészítőket. A résztvevőket több helyszínen is ingyenes szaktanácsadás, egészségügyi szűrés és felmérés fogadta.
Az esemény szervezője: BSI - A hazai szabadidősport-rendezvényszervezők piacvezetője, a FittAréna rendezője.