14. DECATHLON FittAréna

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A sikersorozat idén is folytatódik, 2019. novemberében ismét jön Magyarország legnagyobb fitnesz-aerobik eseménye! 


2019. november 23-án is a BOK Csarnokban (volt SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ) várjuk a FittAréna sorozat és a mozgás szerelmeseit.


"2019 - ben közel 11 000 négyzetméteres területen edzhetünk együtt a legnépszerűbb fitnesz prezenterek óráin és a 13. DECATHLON FittAréna Nagyszínpad csarnokában.


Az órarendet idén is a résztvevők igényei szerint állítjuk össze. A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráira ismét több ezres tömeg mozdul majd együtt.


Az esemény részeként ismét felépül egy 4000 négyzetméteres Fitnesz Park és Életmód Expo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.


A 2018-as eseményről néhány mondatban:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


Az óriás sportétlap mellett egy Guinness rekord is született a 13. DECATHLON FittArénán. A fitneszvilág új csillagai és a legismertebb hazai edzők óráin idén is háromezernél is többen mozogtak együtt.


 


15 színpadon 150 fellépő 100 féle stílust mutatott be a BOK csarnokban, hogy bebizonyítsák, a mozgás szeretete meghozza gyümölcsét: aki rendszeresen sportol, nemcsak fittebb lesz, hanem boldogabb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb is.


 


3 év után újra színpadra állt Rubint Réka, hogy egy igazán profi edzéssel pörgesse fel a vendégeket. Az egész napos rendezvényen a sportág nagyágyúi tartottak órát, a legkitűnőbb előadók (a teljesség igénye nélkül): Katus Attila, Tatarek Rezső, Körtvélyessy Ákos- Laczkó Attila, Béres AlexandraPéntek EnikőSifi & KangooTeam, Lőrincz Ernő és Cseh-Szakál Tibor, Bánkuti Gabi, Borsos Peti, Czégel Erika.


 


„Néhány éve Brazíliában felállítottak egy rekordot, akkor 300-an tornáztak egy időben, egy helyen a Gymstick botjukkal. Czégel Erika és csapata nagy fába vágta a fejszéjét, azt tűzték ki célul, hogy ezt a Guinness Rekordot próbálják felülmúlni. A kísérlet sikeres volt, az új létszámcsúcs 770 fő.”  A rekord felállítását a hivatalos Guinness rekord bizottság munkatársa is hitelesítette.


 


Az év legfittebb napján többféle mozgásformát próbálhattak ki a résztvevők, ezek közül csak néhányat említve: Kangoo, Iron Box, Gerinctréning, saját testsúlyos edzés, Yogalates, Nalíni női jóga, Piloxing, Party Fitnesz, Spartan, Hot Iron, stb…..


 


 Az esemény szervezője: a BSI - A hazai szabadidősport-rendezvényszervezők piacvezetője.