17th FINA World Championships Budapest - Jegyek / Vásárlás

17th FINA World Championships Budapest - Jegyek fina©

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A magyar sport eddig soha nem látott, hatalmas lehetőséget kapott: 2017-ben Magyarország lesz a házigazdája a 17. úszó, vízilabda, műugró, szinkronúszó, óriás-toronyugró és nyíltvízi úszó világbajnokságnak.

A szinkronúszó versenyeket az UNESCO Világörökségeként számon tartott Hősök tere szomszédságában, a Városligeti Műjégpályán rendezik meg. Ez a fantasztikus helyszín egyszeri és megismételhetetlen élményt kínál, köszönhetően a különleges környezetnek, a klasszikus épületeknek és a versenyek impozáns hátteréül szolgáló Vajdahunyad Várának. A 2017-es FINA Világbajnokságon két mobil medence kialakításával rendkívüli premier tanúi lehetnek, amihez festőien szép környezet adja majd a díszletet a Hősök tere monumentális emlékmű-csoportjával és a pálya szomszédságában a Vajdahunyad várral. Mindezt a magyar közönség sportszeretete, és a vizes sportok iránti rajongása fogja kiegészíteni, és még emlékezetesebbé tenni.

Sportág:
Szinkronúszás:
Balett a vízben, avagy szinkronúszás. A szinkronúszás egy kecses, nőies sport, ahol a lányok zenére különféle technikai elemeket, formációkat mutatnak be a vízben, és a víz alatt. A szinkronúszás 1984 óta olimpiai sport. Az első versenyt 1891-ben Berlinben rendezték, nőknek, de egy évvel később, 1892-ben férfiak számára is tartottak egy hasonló rendezvényt Londonban. Akkor még nem szinkronúszásnak nevezték a sportágat, hanem művészi úszásnak, vagy vízi balettnek.
Versenyszámok:
Technikai gyakorlat
szóló, duett, csapat, vegyes duett
Szabad gyakorlat
szóló, duett, csapat, szabad kombináció, vegyes duett

Azon vásárlóink, akik jogosultak kerekesszékes jegy igénybevételére, igénylésüket a lenti email címen adhatják le:

disabled.budapest2017@tex.hu

Köszönettel,
Eventim


Programlista>>
Facebook esemény>>

 

hosoek