FINA - Jegyek

19th FINA World Championships Budapest

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Tisztelt Jegyvásárlók!

A Lupa-tavon megrendezésre kerülő nyíltvízi úszóversenyeken egy több mint 200 fő befogadására alkalmas lelátót alakítunk ki a célterület közelében. Ide érkezési sorrendben lehet helyet foglalni, ill. igény esetén a standterület kijelölt részein szurkolni. 


A korábbi nagy sikert követően a világ egyik legnagyobb sportrendezvénye, a FINA Világbajnokság 2022-ben visszatér Magyarországra! A június 18. és július 3. között megrendezésre kerülő eseményen idén Budapest mellett 3 további nagyvárosunkban is drukkolhatnak a sportrajongók, hisz ezúttal a következő sporthelyszínek várják Önöket:

  • Úszás és műugrás, Duna Arena - Budapest
  • Nyíltvízi úszás, Lupa-tó - Budakalász
  • Műúszás (szinkronúszás) Hajós Alfréd komplexum Széchy Tamás medence - Margitsziget, Budapest
  • Vízilabda csoportmeccsek, keresztbejátszás, negyed-, elődöntők, döntők – Hajós Alfréd komplexum - Margitsziget, Budapest
  • Vízilabda csoportmeccsek, keresztbejátszás és helyosztók - Szeged
  • Vízilabda csoportmeccsek - Debrecen
  • Vízilabda csoportmeccsek - Sopron

Bízunk benne, hogy Önök is ellátogatnak a világ egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó sporteseményére, találkozzunk a FINA Világbajnokságon! További részletek az esemény hivatalos weboldalán>>


A részletes napi bontás az esemény hivatalos weboldalán érhető el>>

Letölthető program ide kattintva érhető el>>

(Amennyiben nem működik a letöltés, kérjük másolja be a linket a böngészője címsorába: http://www.tex.hu/fina2022.xlsx).

A rendezvény látogatása 6 éves kor alatt ingyenes, amennyiben a gyermek ölben ül.


Kérjük, vásárlás előtt figyelmesen ellenőrizzék a kiválasztott jegyeket, mert a rendelés leadása után utólagos cserére vagy visszaváltásra nincs mód.

Esemény galéria