4. StreetFood és Zenei fesztivál - Jegyek / Vásárlás

streetfood - Jegyek streetfood©

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

IV. Alföldi Street Food Fesztivál

Az elmúlt évek nagy sikerei után, idén már csütörtökön elindul az őrület és 4 napon keresztül, egészen vasárnapig élvezhetik a fesztivál változatos programjait.
Idén is a jól megszokott helyszínen, a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont és a mellette lévő hatalmas füves környezetben találkozhattok a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival és változatos Street Food ételeivel. Természetesen napközben sem kell unatkozni, hiszen az idei évtől rengeteg sportolási lehetőséggel, változatos programokkal várjuk kedves vendégeinket.

--------------------------------------------------------------------------------

A minden eddiginél erősebb program ellenére mind a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások árai igencsak baráti szinten maradnak 2019-ben is. Ez azt jelenti, hogy egy korsó sör mindig 450 forint alatti áron lesz kapható és azt a jó szokásunkat is szeretnénk megtartani idén is, hogy a fesztivál területén belül, tartalmas, jó minőségű ételeket kaphassatok akár 1000 Ft alatti áron is.
-------------------------------------------------------------------------------------
EDDIGI FELLÉPŐK !!
Neoton Familia
Majka
Republic
New Level Empire
Kowalsky és a Vega
Kökény Attila
Ak 26
Deniz
Burai
GWM
Naksi
Sterbinsky
Curtis

JEGYEK

4 napos bérlet

Tartalmazza a fesztivál illetve a 4 napos strandfürdő belépőt. A 4 napos bérletekkel rendelkezők július 18. csütörtökön 14 órától léphetnek be a területre.

4 napos ottalvós bérlet

Tartalmazza a fesztivál illetve a 4 napos strandfürdő belépőt is valamit a 24 órás tisztálkodási lehetőséget, áramot, és 24 órás őrzést.

4 napos Gold bérlet

Tartalmazza a fesztivál belépőt ottalvási lehetőséggel illetve a 4 napos strandfürdő belépőt 24 órás tisztálkodási lehetőséget, áramot, 24 órás őrzést, illetve 1 napos belépőt a Aquaparkba.

VIP bérlet

Tartalmazza a fesztivál belépőt ottalvási lehetőséggel, 4 napos strandfürdő belépőt valamit a 24 órás tisztálkodási lehetőséget, áramot, 24 órás őrzést, illetve 1 napos belépőt a Aquaparkba. Korlátlan étel és ital fogyasztást a vip páholyban a rendezvény alatt.


Napijegy csütörtök

Tartalmazza az adott  napra érvényes fesztivál belépőt.


Napijegy péntek

Tartalmazza az adott  napra érvényes fesztivál belépőt.


Napijegy szombat

Tartalmazza az adott  napra érvényes fesztivál belépőt.


További információk