MobilMánia - Jegyek

40 év ROCK /40 ELŐADÓ MOBILMÁNIA KONCERT

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

FONTOS INFORMÁCIÓ!

A különleges koncertünk 2021.12.23 – án kerül megrendezésre. A műsor, a helyszín és az időpont is változatlan. Ugyanakkor a mai napon kaptunk egy friss állásfoglalást, miszerint a helyszín nem minősül kulturális intézménynek, emiatt a rendezvényünk csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

A Miniszterelnökségtől kapott állásfoglalás alapján a Budapest Arénában szervezett koncertjeinkre 18 éven felüli személyek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, a maszk használata azonban nem kötelező. Ugyanakkor mindannyiunk biztonsága érdekében tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a Budapest Aréna területén viseljen szabályosan, az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot!

Kiskorúak a rendezvényt védettségi igazolvány nélkül is látogathatják, védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel vagy felnőtt kísérővel. A belépés feltételeire Magyarország Kormányának a rendezvények időpontjában hatályos járványügyi szabályai vonatkoznak. Kérjük, tanulmányozza ezeket a koronavirus.gov.hu oldalon! A korábban megvásárolt koncertjegyek visszatérítésének feltételeit a koncertek jegyértékesítő partnereinek általános szolgáltatási feltételei, Magyarország Kormányának rendeletei és a vonatkozó európai uniós irányelvek szabályozzák. Ha Ön jogszabályváltozás miatt nem tudja igénybe venni a szolgáltatást, a jogszabályi feltételeknek nem felel meg, de a rendezvény nem marad el, a jegyár visszatérítésére nincs lehetőség. Ilyen körülménynek minősül a védettségi igazolvány hiánya is.

A Mobilmánia együttes a szervezőkkel közösen viszont úgy döntött, hogy azon jegyvásárlók, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és emiatt nem léphetnek be a koncert helyszínére, azoknak a megvásárolt jegyek árát a jegyirodák visszafizetik december 20-áig.A helyszínen a gyorsabb beléptetés érdekében kérjük készítse elő védettségi igazolványát, valamint személyi igazolványát vagy útlevelét és a belépőjegyét! Védettségét igazolhatja az EESZT applikációban jelzett, a koronavírus elleni oltottságra vonatkozó adatok és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány együttes bemutatásával is.


Javasoljuk, hogy a szokásosnál korábban induljon el, a kapukat hamarabb, 90 perccel a koncert kezdete előtt nyitjuk.


Köszönjük megértésüket!40 ÉV ROCK Karácsonyi NagykoncertBAJNOK & ZEFI 40 címmel jelent meg 2020-ban egy jubileumi válogatás lemez, parádés sztárvendégekkel, amit most egy látványos KARÁCSONYI NAGYKONCERT követ, a Budapest Sportarénában.

Kékesi 'Bajnok' László és Zeffer András-Zefi az elmúlt 40 év közös zenekarai (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalaiból választott ki 20 - 20 szerzeményüket, amiket a Mobilmánia muzsikusai (Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő) mellett neves közreműködőkkel hallhattok szenteste előestjén.

Többek között énekel majd:

Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miki, Takáts Tomi, Kalapács Józsi, Nyerges Attila, Roy

, Sipos Peti, Sipos Tomi, Szirota Jennifer, Kálmán Gyuri, Rudán Joe, Kiss Zoli, illetve hangszeresek közül pl. Závodi Janó, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreinsz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Misi....

Hangjukkal emlékeznek meg két elhunyt kollégájukról, Balázs Fecóról és Tunyogi Péterről.

De ünneplésre is jut idő bőven, hogy csak pár évfordulót említsünk: Bajnok 70, Horváth Attila 70, és Pataky Attila tortájára is idén került fel a 70-es szám.


A pandémia különösen rámutatott arra, hogy milyen törékeny a világunk, és, hogy milyen fontos az összefogás. Sehol máshol nem érezhető ilyen szinten a tolerancia, az elfogadás, az összetartozás élménye, mint egy rock koncerten. Itt valóban nem számítanak a különbözőségek. Azzal, hogy a Magyar rock szakma nagyjai összefogtak és együtt lépnek színpadra, még inkább példát mutatva erősítik az összetartozás fontosságát. Szenteste előestéje még meghittebbé teszi az ünnepi koncertünket, ami reményeink szerint egy életre szóló élményt nyújt majd mindannyiunknak.


Megismételhetetlen előadás- nehogy kihagyd!

Jegyek az EVENTIM hálózatában és online.


A Papp László Budapest Sportaréna büféi készpénzmentesek, azaz kizárólag bankkártyás fizetés elfogadott.A rendezvényre való belépés feltételeit a rendezvény időpontjában aktuális járványügyi rendelet határozza meg. Kérjük, tájékozódjon a hatályban lévő rendeletről a koronavirus.gov.hu oldalon.
Általános Szerződési Feltételeink

 

ITT olvashatók>>