5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Coca-Cola Testébresztő Aerobic Nap


Aerobikkal a tavaszi fáradtság ellen!

Itt a tavasz első nagy aerobik eseménye! A tavasz közeledtével egyre többen szeretnének formába lendülni, és erre remek lehetőséget kínál az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap. Március 27-én újra válogatott aerobik és fitnesz előadókkal mozoghatsz együtt a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. A fellépők a tudásuk legjavát mutatják be, változatos és izgalmas órákra számíthatsz: a nagyszínpadnál Gáspár Kata Aerobik Mix-szel melegít be, majd Horváth Gréta erősít a Pilates-szel. Varró Gyula táncos koreográfiával mozgat meg Aerobic Performance óráján. Utána Béres Alexandra minden izmodat megdolgoztatja Súlykontroll gyakorlataival. Kiss Gábor Afrodance óráján afrikai táncmozdulatok és dobok garantálják a jó hangulatot. Kis Mónika Testegyensúly, preventív gerinctréning gyakorlatai a testi és lelki ellazulás mellett igazi kihívást is jelentenek. A nap végén a Chili Salsa csapata igazi táncos bulit varázsol a Salsa Free Style órával.

Az idei évben már nemcsak a nagyszínpadnál, hanem egy különteremben is sportolhatsz! Így még több órán, még több előadó segítségével ismerheted meg és próbálhatod ki a legújabb trendeket és mozgásformákat, miközben együtt mozogsz családoddal, barátaiddal a tavasz fáradtság ellen.

Az aerobikórák mellett az egészséges életmóddal is jobban megismerkedhetsz az Életmód Expo kiállítóinál, valamint a legújabb fitneszeszközöket is kipróbálhatod a Fitnesz Parkban.

Kezdd Te is fitten a tavaszt, gyere és rázd fel szunnyadó izmaidat, szórakozz és sportolj az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon!

Az esemény szervezője: BSI - A hazai szabadidősport-rendezvényszervezők piacvezetője, a FittAréna rendezője.