6. Pannónia Fesztivál  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

6. Pannónia Fesztivál

2012. május 24-27., Szántód, Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központ


2012-től nemcsak a fesztiválok, hanem a Balaton szezonját is a Pannónia Fesztivál indítja: pünkösd hétvégén ezúttal nem Várpalota, hanem Szántód lesz az úti cél…

Véget ért egy fejezet a Pannónia Fesztivál történetében. Öt sikeres esztendő után Várpalotáról Szántódra költözik a szezonindító esemény. A Pünkösd hétvégét a Balaton partjától alig néhány méterre, a Tihanyi-félszigettel szemben, csodás panorámában gyönyörködve tombolhatják végig a PaFe látogatói. A fesztivál korábbi helyszínéhez képest nagyobb területen, bővebb infrastrukturális adottságokkal és lehetőségekkel, így külön kialakított parkolóval, kempinggel, sőt, eredeti, 17. századi formáját őrző kőépületekkel várja a hazai zene szerelmeseit az idén 6. születésnapját ünneplő Pannónia.

A költözés mérföldkőnek számít az esemény életében: az új helyszín olyan, eddig megvalósíthatatlan szolgáltatások és ötletek kivitelezését teszi lehetővé, amelyek nemcsak a látogatók kényelmét szolgálják, hanem egy merőben új bulizási élményt is kínálnak majd. A PaFe költözésének másik nagy előnye, hogy a rendezvény több szolgáltatási és szórakozási egység létesítésével szélesíti a programok és a zenei műfajok spektrumát.
A programban több mint 160 hazai zenekar és előadó lép majd színpadra, a műfajok tekintetében is szélesedik a kínálat. Az immáron szokásos, a fellépők listáját meghatározó szavazás szinte papírforma szerint alakult, a Tankcsapdára, a Roadra, a Depresszióra, a Quimbyre, a 30Y-ra, valamint az Alvin és a Mókusokra voksoltak a legtöbben. A koncertek mellett számos kísérő rendezvényt is befogad idén a fesztivál.

A fesztivál új otthona egyébként a Szántód részét képező Szántódpusztán terül el, megközelítése bármelyik irányból rendkívül egyszerű, hiszen az M7-es autópályáról letérve, a 7-es úton néhány perces utazást követően máris indulhat a buli.