8. PANNÓNIA FESZTIVÁL  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Válts bármilyen Pannónia Fesztivál belépőt webshopunkon keresztül, személyes átvétellel 4 TEX jegyirodánk valamelyikében, és elengedjük a kezelési költséget!


 


A hagyományokhoz hűen idén is a pünkösdi napokat érintő hétvégén – immáron nyolcadik alkalommal – kerül megrendezésre a Pannónia Fesztivál, melynek idei headlinerei a punk rocklegenda THE OFFSPRING (USA), a skót koncertzenekar BIFFY CLYRO (SCO) és a világhírű drum n’ bass slágerekkel kecsegtető DJ FRESH (UK).

A június 5-8. közé eső, fesztiválszezont megnyitó PAFE otthona idén is a Balaton mellett fekvő, festői szépségű szántódpusztai skanzen lesz, ahol a stílusok legtöbbjét kiváló előadók képviselik, a felejthetetlen hangulat jegyében!  A nemzetközi felhozatalból az egyik legmeggyőzőbb név kétségkívül a THE OFFSPRING, akik június 8-án, a PaFe zárónapján egy másfél órás élő koncert keretében adja elő az idén 20 éves SMASH lemezt, teljes egészében! A Pannónia másik nagy meglepetése a mára világhírűvé vált DJ FRESH (UK), aki a drum ’n’ bass/dubstep stílusok lemezlovasaként olyan talpalávalókat tudhat magáénak, mint a Louder, a Gold Dust vagy az éppen aktuális kedvenc Dibby Dibby Sound. Június 7-én a tavalyi év egyik legjobb hazai koncertjét magáénak tudó BIFFY CLYRO (SCO) robban 23 órakor, a Zeneszöveg.hu Nagyszínadon, de a nemzetközi nevek sora folytatódik: LTJ Bukem (UK), Dub Pistols (UK), Freestlyers (UK), Shy FX & Stamina MC.A fesztiválon felvonulnak hazánk legjobbjai is, többek között: a Quimby, Brains, Punnany Massif, 30Y, PASO, Kiscsillag, Depresszió, Akkezdet Phiai.

Négynapos bérlet
Elővételben: 12.900 Ft
Helyszínen: 13.900 Ft

Háromnapos bérlet
Elővételben: 11.900 Ft
Helyszínen: 12.900 Ft

Napijegyárak
csütörtök – elővétel: 3 500 Ft
csütörtök – helyszíni: 3 900 Ft
péntek – elővétel: 5 500 Ft
péntek – helyszíni: 5 900 Ft
szombat – elővétel: 5 500 Ft
szombat – helyszíni: 5 900 Ft
vasárnap – elővétel: 6 900 Ft
vasárnap – helyszíni: 7 900 Ft