Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap

2015 márciusának utolsó szombatján kilencedik alkalommal mozoghatunk együtt a SYMA Sport-és Rendezvényközpontban, ahol több, mint 12 különböző színpad kínálatából csemegézhetünk.
A tavalyi évben több mint 2900 résztvevővel abszolút rekordot döntött az esemény – ennyien még soha nem mozogtak együtt a Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap történetében!                                                                                                                                                       2015-ben újabb színpadok és programok nyílnak a mozogni vágyók előtt, ez lesz a tavasz egyik legnagyobb aerobik eseménye Magyarországon!
A Nagyszínpad mellett megnyílik a Mozgástrendek csarnok, a Body&Mind terem, tovább bővül a funkcionális trainingek és a saját testsúlyos edzések választéka is. Így a férfiak számára is számos programot biztosít a rendezvény.
A modern funkcionális edzésmódszerek mellett szakemberek kísérnek el az erőnléti tréningek világába, valamint segédkeznek a legújabb technikák elsajátításában. Emellett természetesen nem hiányozhat a programból az Indoor cycling, Step Performance és Kranking színpadok pörgős órái sem.
Az esemény szervezője: BSI - A hazai szabadidősport-rendezvényszervezők piacvezetője, a FittAréna rendezője.

További információk