9. Szolnoki Országos Vasúttörténeti - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Kedves Látogatónk!

Az ünnepi hétvégén 3 napos családi élménnyel várunk!
Újra gyermek lehetsz, átélheted a játék és a nosztalgia örömét. Megmutathatod csemetédnek, unokádnak, milyen volt a közel- és régmúlt vasúti közlekedése, mennyi meglepetést és csodát rejtenek a nagy műgonddal elkészített terepasztalok.
 
Legsikeresebb rendezvényeink egyike a Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállítás. Kiállítóink idén is megépítik a varázslatos tájakat, hidakat, alagutakat, az összesen 400 méter hosszú sínpályát. Három napon át pöfögnek a múlt század mozdonyai, száguldanak a legmodernebb szerelvények.

MÁR MOST VÁLTOK ONLINE JEGYET

Évente több ezer látogató tölt el akár egy egész napot itt!
Vannak megunhatatlan terepasztalok és mindig mutatunk valami újat!

Újdonságaink között felfedezheted az RC modell kamionokat, nehézgépeket, amik valósághűen működnek, szállítanak, építenek. A megújult mini vasútvonalak mellett a vadonatúj Zebegény állomást bemutató terepasztalt is megcsodálhatod. Csak itt láthatod a téli olasz várost, a teljesen átépített Lego pályaudvart, 2020-as termékeivel érkezik a Viesmann szakmai képviselete.
Ha eddig csak ámultál az origami készítők fantasztikus kézügyességén, most rajtad a sor, próbáld ki magad!

Érkezés előtt töltsd fel jól a mobilod, legyen rajta tárhely bőven a csodás fotóknak, videóknak! Telefonoddal extra tartalmakat is elérsz majd: játékokat, videókat, leírásokat, vasúttörténeti érdekességeket.

NEM AKAROK LEMARADNI!

Még csatlakozhatsz #retrojatekchallenge kihívásunkhoz! Mutasd meg féltve őrzött régi kedvenc játékodat, meséld el történetét, hívd ki ismerőseidet, barátaidat! Nyerd meg a Vasútmodell Kiállításra szóló családi belépőt!

Sőt, mobilon értékelheted majd a rendezvényt és már a Vasútmodell Kiállításon regisztrálhatsz, hogy az Agóra közösségéhez tartozz!