90 éves a Magyar Jégkorong Szövetség  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Az Arénában ünnepli születésnapját a magyar jégkorong szeptember 30-án,


 


 


Az idén 90 éves Magyar Jégkorong Szövetség a Budapest Sportarénában is megünnepli születésnapját szeptember 30-án. Vendégül látjuk a lengyel férfi és női felnőtt válogatottat, de itt lesz Finnország öregfiúk csapata is világsztárokkal.


A 90 éves jubileum jegyében meghívtuk már tavasszal Svédország, Finnország és Szlovénia legjobbjait. A rendezvénysorozat folytatódik, ezúttal a Tüskecsarnok helyett az Aréna lesz az esemény helyszíne.


Szeptember 30-a több lesz egy egyszerű meccsnél, délben a magyar és lengyel női válogatott méri össze erejét, majd az öregfiúk következnek Finnország ellen, végül este a két ország férfi felnőtt válogatottja csap össze.


Az MJSZ egész napos kulturális programokkal, food-truckokkal, kiállításokkal játékokkal és rengeteg show-elemmel vár minden érdeklődőt.


Délelőtt a gyermekeké lesz a főszerep, az U8-as korosztálynak rendezett tornán. A délben kezdődő Lengyelország-Magyarország női mérkőzést ingyen lehet megtekinteni. Az esti Magyarország-Lengyelország felnőtt férfi meccsre és a Magyarország-Finnország öregfiúk mérkőzésre pedig kombinált jegy vásárolható többféle kedvezménnyel.


Az öregfiúk mérkőzésen a szapporói magyar válogatott találkozik majd a főként 1995-ös világbajnokokból álló finn csapattal.


A kijelölt 3 családi szektorban a 14 év alatti gyerekek részére egységesen ezer forintért lehet jegyet venni.


6 éven aluli gyermek részére ingyenes a belépés, amennyiben ölben ül.


További kedvezményt kaphatnak a vásárlásból azok, akik regisztrálnak a jégkorongszövetség oldalán, vagy IDE kattintanak. Ők e-mailben kapnak egy kupon kódot, melyet a jegyértékesítő rendszerben lehet beváltani. A kedvezmény a családi szektorokba szóló gyerekjegyek vásárlásakor is felhasználható.


A játéknap pontos menetrendje:


11:00-ig gyermek torna


12:00 Magyarország-Lengyelország (felnőtt női)


16:00 Magyarország-Finnország (öregfiúk)


19:00 Magyarország- Lengyelország (felnőtt férfi)